11 år siden

Pt. ked og bange

Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Ked af at jeg har såret min søn, men fortryder ikke min handling! Har i arrigskab fået nyt telefon nummer-hvilket jeg har fået at vide af hans far! Samtidig har han også slettet mig fra den ene af hans facebook profiler. Er ikke i tvivl om at kontakten bliver genetableret når tiden dertil er!

Bange for hvad der rør sig i min datters liv! Er hun kommet derud hvor jeg dengang hentede hende i Århus-hvor hun var forslået, dybt alkoholiseret, samt på alt der kunne ryges eller sniffes! Da var kontakten også minimal, da hun ikke ønskede min viden derom! Eller er tomandsheden med kæresten det som fylder i hendes liv. Desværre har han også hang til misbrug-hvilket gør mig endnu mere foruroliget. Jeg har et behov for " i need to know"..... Jeg har længe haft lyst til at fortælle hende, hvad hun gjorde imod sig selv og ikke mindst os, da hun boede hjemme i en periode efter jeg hentede hende i Århus. Ikke nok med at hun overfaldt mig verbalt, samt fysisk i hendes rus, så var hun også udad reagerende i form af smadrede alt hun kom i nærheden af. Det resulterede i, at vi to gange ringede efter politiet for at standse hende. Selv om hun er en lille splejs, så kommer der uanede kræfter til syne i hendes rus.
Engang tømte hun sågar et pilleglas foran mig, så vi måtte ringe 112. På sygehuset reagerede hun så kraftig, at hun kom i spændetrøje, samt overvåget af en fra Psyk. Dagen efter blev hun overført til den Psykiatriske til en samtale. I store træk blev hun spurt om hun stadig var selvmordstruget-hvilket hun benægtede, og derefter udskrevet. Havde håbet at de havde beholdt hende.

Jeg havde så ondt i min højere skulder i går, at jeg ringede til vagtlægen. Det kunne hun ikke hjælpe mig med, da de ikke udskrev morfinlignende præparater. Det er kun egen læge der kan det. Jeg skulle "bare" ligge noget frossen på stedet. Ja tak.... Jeg prøvede fossende ærter, en varmepude, samt massage og intet hjalp! Det har været lidt bedre i dag, men er tiltaget her hen på aftenen. Guderne skal vide at jeg er træt af det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pt. ked og bange er publiceret 14/04-2013 22:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.