Tændt...... mega tændt.
Danze
5 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
4 måneder, 2 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
9 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey dagbog, - well,..har fået endnu et stykke papir, de vil have mig til at skrive under på, - med de sædvanlige betingelser..det er måske blot det med forlængelsen af arbejdet, men jeg er ikke helt sikker. Noget andet er, at det er mig der har arrangeret forlængelsen, ..så vil jeg ikke have en..og hvis du ikke opfylder det..så bla bla bla..Jeg opfylder altid min aftaler,..men at skulle skrive under på, at jeg gør det..som om jeg ikke altid gør det..gør mig vred..then ill tell em soo, trust me..jeg ringer til hende i morgen..de må kunne se logikken, også selv om de er så underbemidlet som de er, at der ingen grund er, til at jeg skal belemres med sådan et stykke papir..

Hende den anden, *GG* som er blevet delegeret til at være min mentor *rofl* ret sjovt i grunden, - snakkede jeg med om noget andet..hun ligesom andre..går igennem alt på papiret..lige fra at kunne lide mig selv, - i can :) til..jammen der er da andre gode ting...ja, det har jeg heller aldrig sagt der ikke var....det er bare ikke nok..talk is futile, a Waste of time.

Det sjove er, at en mentor normalt plejer at være et forbillede, en man ser op til måske, en der kan guide en..heheh..i follow no one but myself, - ..det er en meget hul titel, når jeg på ingen måde lytter til hende alligevel.

bankede igen hende kvinden i quiz battle, - hende der sagde hun var målt til at have en høj iq, så derfor irreterede det hende, at der var en der kunne banke hende så meget, som jeg gør..og der kun var en anden der havde gjort det..- var så fræk at spørge, om hun for det meste da spiller imod kvinder..heheh..(hun forstod godt det var humoristisk ment) - jeg slog også en gammel lærer veninde her i weekenden i WordFeud. - er nemmere at slå folk, når jeg kan samle mine tanker om bare 1 ting..

har sat MJ's "leave me alone" over..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget underskrift er publiceret 14/04-2013 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.