11 år siden

mit første avsnit.

Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
hej , jeg skriver under pseudonymet hast, taget ud fra en spansk frase "hasta la vista" som betyder : vi ses igen, og kortere :på gensyn.
nå , de flittiges pause signal. jeg er lige blev førtidspensionist, efter at have været faldet ud af sygedagpengesystemet , der er tidsbegrænset til 2 år jeg fik dog forlænget perioden med et halvt år ,med udsigt til ingenting beklagede vi os til sagsbehandleren som anbefalede os alligevel at søge kontant hjælp, på trods af at vi sidder i eget hus, og det gik igennem .vores hus er en gammel rønne fra 1877, kold og fugtig, men huslejen er billig, så det var nok derfor jeg fik kontanthjælpen,
efter at have været på kontant hjælp i et par år og sygedagpenge forinden, er der meget det trænger til en opgradering, en gammel computer brød sammen , og et 20 år gammelt fjernsyn , trængte til udskiftning . de gamle biler er en historie for sig , de 100 000 kr. en nyere brugt koster findes ikke i vores økonomi, så vi får jævnligt lavet noget på de to gamle. som er nødvendige her ude på landet , for at opretholde en nogenlunde livskvalitet. lige nu er min bil på værksted, og jeg kan derfor ikke komme af sted og ordne nogen haver som jeg har lovet, og det frustrer mig i den grad, at blive kategoriseret som ustabil på grund af en bil .
jeg bor med min samlever i snart 25 år og hun har været der for mig , efter mit sammenbrud , hun over tog styringen og afviklede firmaet , og var bisidder ved alle møderne på rådhuset. og hos psykiateren og skattevæsnet , det var en god hjælp som jeg ikke rigtigt har fået sagt tak for endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mit første avsnit. er publiceret 25/05-2013 15:38 af hast.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.