21 år siden

Skoledag ONE!

Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Rigtig skoledag nr. 1;

1. time(r) Dansk
Diktat? Man tror det er løgn, men vores dansklærer havde en med?!? desuden udsatte han os for en initial-test.. Så har du selv lov at prøve at gætte hvad det er................................
Giver du op? Det er såmænd en test af hvor god man er til at huske hvad de forskellige genrer egentlig går ud på. (Pærelet faktisk)
Alt i alt en typisk kedelig dansktime.

2. International Teknologi og Kultur
Hvis du spekulerer på om det kan stå på mit skema, kan jeg fortælle dig at nej, jeg vil end ikke forsøge at skrive hele navnet der ;-)
Timen var med Jørgen, min gamle samfundsfagslærer og han er en skæg-(get) fyr. Han indledte timen med musik fra de varmere lande (da han langt om længe kunne få anlægget til at funke) og satte os til at definere Europa, tyg lige på den. Det er IKKE så simpelt som det lyder. Vi fik snakket om Rusland og botsere? Nej, jeg kan ikk lige huske hvad de hed, men det lød sjovt. Om olie og USA, dansk ungdoms kultur og Spanien med deres knipler (politiets). Det var ret interessant.

3. 3,5 times proces(Fik tidligere fri), ohh no! Det har mere med kemi at gøre end jeg liige troede. Det er jo et år og to sommerferier siden jeg sidst havde kemi, og jeg stod af så snart Charlotte (min gamle kemilærer) begyndte at nævne noget om acetone og hvad ved jeg! Vi blev tilsidst sat til at søge IUPAC-navne, strukturformler og r/s-sætninger tl forskellige stoffer, og jeg har ganske givet en hel del forkerte. Desuden var der de her "små-opgaver" som hun bare lige forventede vi havde besvaret en side af til fradag, naturligvis ikke alle 4! sider *suk*. sig endelig til hvis du ved hvor stor en koncentration af ioner der flyder rundt i en 500 mL opløsning med 5,86 g NaCl..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skoledag ONE! er publiceret 05/08-2003 20:56 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.