En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Var på sygehuset i går! Skulle have lavet en indvendig ultralydsscanning af min livmoder, grundet uregelmæssigheder ved den udvendige scanning! Der gik ikke lang tid før de fandt en muskelknude på ca.7 cm i diameter. En ældre læge blev hidkaldt og lavede en livmoderslimhinde biopsi! Kan ikke mindes en så stor smerte, siden jeg fødte mine børn. Havde bedt Claus om at tage med. Dels fordi at jeg var utryg ved undersøgelsen, og så også fordi fire øre høre bedre en to. Der blev sagt at jeg ikke måtte male fanden på væggen, da muskelknuder er meget almindelige! Har fået en ny tid d. 12/9.

Under alle omstændigheder påvirker det mig meget! Var meget ked i går, og mange tanker fik frit løb. Har i forvejen en livmoderhals der genere på andre måder, så jeg ønsker bare den ud, væk og kasseret. Følesen at uvished er ikke rar, men er overbevist om, at de vil give besked før - hvis der er NOGET!

Vores nabo døde i lørdags af længere tids kræftsygdom. Vi har aldrig haft noget social med dem, men det er alligevel trist. Har tænkt meget over deltagelse til begravelsen, men kan mærke at det ikke vil være "sundt" for mig! Er stadig meget mærket af min fars død og begravelse. Vi har bestilt en buket, som blomsterhandleren vil levere!

Har også bestilt tid ved sælgeren mht. til at skifte "problembarnet" ud til december. Talte på et tidspunkt med en kunde mht. salg. Sagde til ham, at jeg under ingen omstændighed vil sælge den privat grundet de problemstillinger der har været! Er enig med Claus om, at hvis det var den første Mercedes - ville jeg aldrig købe sådanne igen. Men den generelle erfaring jeg har med mærket-tøver jeg ikke med at gøre det!

Claus har været inde og hente hans "nye" habit i dag. Begik en kæmpe brøler ved ikke at prøve den før afrejse, da der kun skulle lægges noget til i arme og ben! Der plejer aldrig at være problemer med dette, men skal love for at der var! Bukserne var for kortere og han havde en "gammelmandsrøv". Jakken var ikke bred nok over skulderne, samt for kort på ærmerne, så det blev uden den! Forretningen var ked af det, og gav ham kvit og frit et nyt sæt. Samtidig skulle han også nævne det næste gang han kom ind og købte arbejdsbukser, så ville de finde ud af "noget". Det kalder jeg service.

Har lidt svært ved at tage mig sammen i dag, men SKAL i gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meget ubehageligt er publiceret 06/08-2013 15:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.