No name girl
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
28 dage siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Har købt elevation seng! Vores seng har efterhånden set bedre dage! Købte den for ca. 25 år siden som en himmelvandseng, men fik senere boks madaraser i. Meningen med denne er, at den skal slibes ned og lakeres op igen. Derefter kommer den ned i kælderen, og fungere som sommer resistens/ gæsteværelse! I forbindelse med alt dette, har jeg fået soteret mine bøger. Nogen er smidt væk, og andre afventer jeg svar fra min engelske svigermor, mht. de historiske bøger jeg har fået af hende! De er ikke noget jeg har lyst til at give mig i lag med, men kan ikke lide at smide dem ud uden hendes accept!

Jeg har haft ondt i min venstre arm i nogen dage, og i går vågnede jeg med smerter i alle led og kanter. Sådan lidt influenza artig, men uden at være det! Har også haft menstruation smerter, samt kraftige hedeture, men det var jeg blevet advaret om kunne komme efter undersøgelsen! Tiden til indkaldelsen føles uendelig lang! Jeg er efterhånden også blevet tjekket i hoved og røv i forbindelse med at jeg har haft det skidt!

Har bestilt en ny bil i dag og valgt en mindre model, men med det samme udstyr! Det "sparre" jeg omkring 120,000 kr. på! Jeg går meget op i ekstra udstyr på den måde, at det skal være et godt arbejdsmiljø med bl.a. ergonomiske sæder. Desværre kan jeg ikke få fradrag mht. at forebygge evt. ondt i ryggen, men jeg kan godt få for to indbyggede børnesæder i bag! Det hænger ikke rigtig sammen! Sælgeren vil undersøge (hvor meget)komparation fra fabrikken, og forventer at give svar i løbet af et par dage! Jeg har et beløb i hovedet, som jeg synes vil være ret og rimelig, men nu må vi se!

Er meget træt i dag, men skal holde den gående til Claus kommer hjem. Han er ude og spille golf et eller andet, og kommer først hjem omkring kl. 21.30! Skylder ham faktisk en halv runde fra Italien, da jeg blev sat af ved niende hul! For det første havde jeg ikke sovet ret godt i flere dage, og så løb kameraet tør for strøm! Claus synes at jeg skulle gå op og i seng, så resten af dagen ikke var helt ødelagt for mig!

Må hellere finde et eller andet at begive mig i gang med, så jeg ikke falder hen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Støvede bøger er publiceret 13/08-2013 19:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.