En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Hey Dagbog, - i dag vil jeg lave et par mere fra den engelsk test, - men har ikke lyst. Jeg har lektier for, men det bliver til i morgen. Så skal der handles lidt ind til næste uge, og tænkte på at bestille en pizza i aften. og som altid græde mig selv i søvne..det var nok den dag i hoved træk.

Sidder og griner et sted på en chat, - det mest stupide chat rum noget sted. Der hvor jeg ved, jeg ikke kan finde noget ordentlig menneske. Der sidder en del med ego behov, - som får det pustet op af de andre..hehe, de andre, der vil sige hvad som helst for at score dem..hehehe..its sooo funny..en cyklus der gentager sig selv, time for time, dag efter dag..

et andet sted, har jeg lige modtaget et kram igen, fra en der har krammet løs i 1/2 måned nu, uden at skrive..jeg gør det heller ikke..

fik taget en test del mere, - lå på C2 niveau. :( - Jester var der ikke over mig..C2, nr 2..Ja, det burde være nok..nr 2 fra toppen..af de mange niveau'er..men jeg er skuffet..havde 4 forkerte..det er alt for mange, også selv om nogle bare var små fejl...kunne ikke slippe de 3 andre ting der var i mine tanker imens..er nød til at fokusere..har købt en bage maskine, har ønsket mig sådan en længe..efter jeg øøøh..well,..fik brød lavet med sådan en hos en veninde :) - kom vist godt nok over den sætning..

efter testen fik jeg vandet mine planter, og peber planten.. :( næste år skal så ordentlig igen..også køber jeg frø fra den stærkeste chili.. ;) i got a plan...tænkte på, at tage et snyde bolche med i skole..et af dem, hvor man får blå mund, hvis man spiser det...også bare have det læggende..hehe..crime dosent pay ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I dag, - er publiceret 24/08-2013 11:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.