10 år siden

Bagsiden af medaljen

13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Fik i går eftermiddag en af vores specielbørns ture! Disse er som regel psykisk, fysisk eller mental retarderet på den ene eller anden måde! Skulle have haft to børn med, men den ene var blevet afhentet uden at forældrene havde givet besked t. Det sker desværre af og til, og kan godt pisse mig lidt af. Kørte på et tidspunkt med den ansvarlige for disse bevillingskørsler på kommunen! Vi talte lidt frem og tilbage omkring dette, og jeg gav udtryk for at forældrene burde betale når vi kørte forgæves! Som udgangspunkt forstod hun problemstillingen, men desværre er det ikke lovgivningsmæssig mulig at opkræve forældrene!

Tilbage til knægten som jeg skulle have med! Der er som regel udskiftning af børn efter sommerferien-hvilket også er gældende her! Han startede med at sige, at han skulle over til hans far på en anden adr. end den jeg havde fået! Kaldte op til centralen mht. om det var noget de kendte til! Det var det ikke og jeg skulle bare køre ham hjem til hans mor! Undervejs berettede knægten at hans mor var i Frankrig, og han derfor skulle være ved hans far! På moderens adr. gik jeg med ind, da det er vigtigt disse børn bliver afleveret ansvarligt! Døren til lejligheden var ulåst, og jeg gik med ind for at finde moderen eller en anden der kunne "overtage" ham. Ud over 3 katte, var lejligheden tom! Vi gik tilbage til bilen og jeg kaldte op igen! Fik at vide at jeg ikke måtte aflevere ham ved fadderen, da der for det første ikke var en bevilling til at køre ham andesteds, og samtidig ingen viden om forholdet dertil! Efter anvisning kørte jeg tilbage til fritidshjemmet - hvor der stadig var en personale. Hun kunne kun få fat på fadderen, som sagde at knægten bare skulle afleveres på moderens adr. hvorefter han kunne gå over til ham. Fint nok, så kørte vi tilbage! Også denne gang gik jeg med ind, men der var døren til lejligheden pludselig låst! Ved at der ikke er smæklås på disse lejligheder, så jeg bankede på flere gange! Da der ikke blev reageret gik jeg ned og prøvede dør telefonen, men heller ingen reaktion der! Tilbage i bilen kaldte jeg endnu engang op og fik at vide at jeg skulle vente et øjeblik! Da jeg blev kaldt igen, blev der sagt at jeg skulle køre ham ind på politigården! Må ærlig erkende at det var jeg ikke meget for, men det var umiddelbart den bedste løsning! Prøvede på bedste pædagogiske vis, at forklarede ham hvad der skulle ske og at han ikke skulle være bange! På gården gik jeg med ind og overdragede ham til den ansvarshavende! Forklarede hvad der var sket og henvendte mig til knægten. Gav ham et knus og agede ham på håret! Sagde til ham, at vi nok kom ud og køre en anden dag, og derefter gik jeg! Er overbevist om at de sociale myndigheder vil blive underrettet, og de vil nok skærpe forholdende der!

Sidste nat var den sløjeske i lange tider! Kørte hjem med det som jeg plejer at være tilfreds med på en kedelig hverdag! Det skal siges, at vi i forrige uge havde festuge-hvilket automatisk giver mere og lave! Havde forventet at det ville være lidt antiklimaks denne, men slet ikke i nærheden af dette! Håber at der bliver noget mere i aften, ellers er det snart den første-hvilket også smitter af på os.

Venter på at mit arbejdstøj bliver tørt. Havde ellers bedt Claus om at komme det i tørretumbleren, men det må være smuttet for ham!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bagsiden af medaljen er publiceret 24/08-2013 15:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.