Bagsiden af medaljen

Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
2 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 5 måneder siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
14 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
Fik i går eftermiddag en af vores specielbørns ture! Disse er som regel psykisk, fysisk eller mental retarderet på den ene eller anden måde! Skulle have haft to børn med, men den ene var blevet afhentet uden at forældrene havde givet besked t. Det sker desværre af og til, og kan godt pisse mig lidt af. Kørte på et tidspunkt med den ansvarlige for disse bevillingskørsler på kommunen! Vi talte lidt frem og tilbage omkring dette, og jeg gav udtryk for at forældrene burde betale når vi kørte forgæves! Som udgangspunkt forstod hun problemstillingen, men desværre er det ikke lovgivningsmæssig mulig at opkræve forældrene!

Tilbage til knægten som jeg skulle have med! Der er som regel udskiftning af børn efter sommerferien-hvilket også er gældende her! Han startede med at sige, at han skulle over til hans far på en anden adr. end den jeg havde fået! Kaldte op til centralen mht. om det var noget de kendte til! Det var det ikke og jeg skulle bare køre ham hjem til hans mor! Undervejs berettede knægten at hans mor var i Frankrig, og han derfor skulle være ved hans far! På moderens adr. gik jeg med ind, da det er vigtigt disse børn bliver afleveret ansvarligt! Døren til lejligheden var ulåst, og jeg gik med ind for at finde moderen eller en anden der kunne "overtage" ham. Ud over 3 katte, var lejligheden tom! Vi gik tilbage til bilen og jeg kaldte op igen! Fik at vide at jeg ikke måtte aflevere ham ved fadderen, da der for det første ikke var en bevilling til at køre ham andesteds, og samtidig ingen viden om forholdet dertil! Efter anvisning kørte jeg tilbage til fritidshjemmet - hvor der stadig var en personale. Hun kunne kun få fat på fadderen, som sagde at knægten bare skulle afleveres på moderens adr. hvorefter han kunne gå over til ham. Fint nok, så kørte vi tilbage! Også denne gang gik jeg med ind, men der var døren til lejligheden pludselig låst! Ved at der ikke er smæklås på disse lejligheder, så jeg bankede på flere gange! Da der ikke blev reageret gik jeg ned og prøvede dør telefonen, men heller ingen reaktion der! Tilbage i bilen kaldte jeg endnu engang op og fik at vide at jeg skulle vente et øjeblik! Da jeg blev kaldt igen, blev der sagt at jeg skulle køre ham ind på politigården! Må ærlig erkende at det var jeg ikke meget for, men det var umiddelbart den bedste løsning! Prøvede på bedste pædagogiske vis, at forklarede ham hvad der skulle ske og at han ikke skulle være bange! På gården gik jeg med ind og overdragede ham til den ansvarshavende! Forklarede hvad der var sket og henvendte mig til knægten. Gav ham et knus og agede ham på håret! Sagde til ham, at vi nok kom ud og køre en anden dag, og derefter gik jeg! Er overbevist om at de sociale myndigheder vil blive underrettet, og de vil nok skærpe forholdende der!

Sidste nat var den sløjeske i lange tider! Kørte hjem med det som jeg plejer at være tilfreds med på en kedelig hverdag! Det skal siges, at vi i forrige uge havde festuge-hvilket automatisk giver mere og lave! Havde forventet at det ville være lidt antiklimaks denne, men slet ikke i nærheden af dette! Håber at der bliver noget mere i aften, ellers er det snart den første-hvilket også smitter af på os.

Venter på at mit arbejdstøj bliver tørt. Havde ellers bedt Claus om at komme det i tørretumbleren, men det må være smuttet for ham!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bagsiden af medaljen er publiceret 24/08-2013 15:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.