I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Blev i går aftes sendt til Billund lufthavn for at hente en kunde. Da jeg havde ventet 20 min. efter landingstid, ringede jeg til centralen! Hun ville kontakte firmaet, og ringe tilbage. Det viste sig at han slet ikke havde været med flyet, og jeg kunne bare tøffe hjem igen! For at det ikke skal være løgn, så var der faldet yderligere 4 ture der oppe fra, samt de manglede 2 vogne da jeg kom hjem til byen igen! Fik ikke fat i formanden i dag vedr. betaling fra firmaet, men prøver igen i morgen! Man kan ikke bebrejde den pågældende kunde, men derimod firmaet som står for bookning af rejsen, hotelværelse, samt transport!

Mindstemanden og hans kæreste var her hjemme forrige weekend! De sad og plattede som et nyforelsket par-hvilket varmede mit hjerte! Kan ikke huske hvordan det kom, men på et tidspunkt jokkede de med at et evt. barn skulle have hendes udsende, og hans hjerne! Kæresten smuttede på et tidspunkt ud for at besøge hendes dødende mormor, og så sad jeg alene med knægten! Spurte ind til om de havde talt om at få et barn-hvilket han bekræftede. Tidspunktet, samt deres økonomiske forhold er til det, så hvorfor ikke!? Selv om drengene ikke er mine blodsbørn, så har de en stor plads i mit hjerte! Har altid sat en ære i ikke forskelsbehandle mine og dine børn, og det samme vil gøre sig gældende for børnebørn.

Claus har fået en indkaldelse til undersøgelse af knæet i Grindsted. Er meget spændt på udfaldet! Tidspunktet operation, samt sygemelding er ikke det rette, da vi mangler at køre engang om jorden (40.000 km) inden midt december!

Jeg har haft utrolig mange off dage på det sidste, og det gælder også i dag. Skal helst holde den gående til sent, da jeg først har fri fra min nattevagt kl. 03.30 i morgen nat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Røv irriterende er publiceret 22/08-2013 17:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.