10 år siden

Radikale forslag, grønt arbejde og nattesøvn

Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
For en gangs skyld en forrygende skøn mandag morgen. Weekenden gik med at være på divisionstræf om lørdagen, komme banketræf og skrupsulten retur sammen med den store, der også var der, mens den lille var på venindebesøg. Med overnatning. Vi benyttede os af lejligheden til købepizza, hvorefter jeg smed mig i fifaen med avisen, og hun gik videre med sin danske stil.

For hun kan sagtens tage sig sammen og levere godt, skriftligt arbejde, når det ikke er i matematik eller fysik. Så søndag foreslog jeg, om hun måske skulle skifte linje i gym og blive noget andet end geolog? Eller om hun vil punge ud til lektiehjælp eller manuduktion til opgaverne i mat og fys. Derefter gik jeg i haven og fik ordnet forhave, mens den lille rev blade sammen. Fik ordnet noget af det mod vest sammen med hende, indtil hun satte de nye blomsterløg i det stykke, et par venner ryddede for mig i august. Og endelig fik jeg ordnet alle de nedfaldne valnødder.

Det var så skønt, at jeg endda også havde tid til at få syet en del, og den lille hjalp med maden. Resultatet af nok især afklaringen: Jeg har faktisk sovet stort set ubrudt. Nu kan verden bare komme an, kan den!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Radikale forslag, grønt arbejde og nattesøvn er publiceret 07/10-2013 10:39 af Maria Bache Andersen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.