Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Torsdag d. 22/12 (final v...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 3 dage siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
5 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
håb
Halina Abram...
5 år siden
Hurra!
Halina Abram...
5 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
15 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
8 år siden
AT forløb
Coleen
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
13 år siden
...fortsat....

Det er stadig ikke helt til at fatte, og det føltes som at være i en form for ekstase af en tidslomme, hvor jeg bare ville se alt, høre alt, mærke alt og huske alt. Det øjeblik, som jeg aldrig troede skulle tilkomme mig... Pludselig var det der, og jeg vidste, at det ville være overstået lige så hurtigt igen.

Da jeg kom frem til B, var jeg lidt forvirret, og jeg kan ikke huske om jeg kyssede ham, og jeg havde glemt om vi skulle stå eller sidde. Vi fik sat os ned, stolene stod med ryggen til de forreste rækker, og jeg kunne høre min mor hulke bagved mig - så rørt var hun. Jeg vendte mig om og klappede hende på benet, vel vidende, at jeg ikke også skulle begynde - for så ville jeg aldrig stoppe.

Bedsterne og Pible sad bag B, så derfor havde vores kære datter direkte udsyn til mig, og jeg var så bange for, at hun ville få et hysterisk anfald, som Fodboldmors datter gjorde sidste år under deres bryllup. Så derfor rakte jeg ud efter hende, så hun kunne komme og sidde på skødet af mig, men præsten talte.

B var ikke helt tilfreds med det, og Bedste prøvede også at få hende tilbage, men det gjorde at jeg kunne høre efter præstens tale, og det var faktisk rigtig hyggeligt, at hun sad og pludrede til mig imens. (Bedste fortalte mig senere, at Piblen slet ikke ville have sin fine kjole på, da hun blev vækket fra sin middagslur, så hun måtte tage alle sine overtalelsesevner i brug - men det lykkedes da)

Da vi skulle op og stå foran præsten, kom Pible tilbage til Bedste. Jeg kan ikke huske hvad præsten sagde, men da vi skulle til at sige "ja", talte hun så langsomt, at B nåede at sige det, før hun var færdig... Jeg kunne ikke lade være med at klukke indvendigt og synes at det var lidt sjovt, men da turen kom til mig, gjorde jeg det mindst 2 gange, så til sidst, da det så var det rigtig tidspunkt, sagde jeg: "Ja, også det" ;)

Og så var det ellers ud af kirken, få taget billeder, folk skulle sige tillykke, vi skulle ind i kirken igen og have taget billeder, og udenfor kirken skulle vi have taget billeder på smukke allé med vores datter, der skulle kastes ris, Piblen blev hentet af sin allerbedste ven, og så gik turen til fotografering.

Vi kørte ned til havnen og den gamle cafe, hvor vi fik taget billeder af os ved bilen, så sagde vi farvel til den fine chauffør, og gik ind i gården bag cafeen, som var en meget gammel bygning med nymalede gule vægge, porte, gamle rustikke døre og stenvægge.

Den Blå Planet ligger lige i nærheden, og vi havde en idé om, at vi også ville have taget billeder dér. Fotografen var ikke så lun på idéen, p.g.a. den direkte sol og alle menneskerne, men gik alligevel med til at tage et kig og vi gik derover.

Ved indgangen var der rigtig nok mennesker, men ikke så mange, og der hvor vi skulle have taget billederne, var der ingen. Der stod også en flot høj lyshåret fyr, og da jeg kom tættere på, kunne jeg se, at jeg kendte ham.. Jeg havde fantaseret om diverse ex'er, der ville dukke op, men jeg blev lidt overrasket over at se ham her - og han blev vidst også overrasket over at se mig ;)

Inden jeg mødte B, havde jeg sendt lange ugengældte blikke efter ham (HøjeF) i kantinen på arbejdet, og da jeg så havde mødt B, var vi til en stor fest hvor HøjeF også var.
Vi kom gående mod hinanden og stoppede begge op og sagde hej, derefter endte vi i baren, jeg gik med ham ud og ryge, og da jeg fortalte ham, at det var for sent nu, blev han sur. Der skete af gode grunde ikke så meget mere på den front, men vi talte da sammen og hilste i kantinen, og han fortalte mig også, da han havde fundet en kæreste og da de flyttede sammen.

Nå, men vi fik taget en masse billeder dér, B var ved at falde i vandet, fotografen var en smule nervøs, men ikke bleg for at kravle i op et træ - det var den en sjov og hyggelig oplevelse. Vi havde planlagt det sådan, at vi gik til havnen og fik taget billeder på forskellig locations på vejen, så det tog liige lidt længere end den planlagte time.
Vi kom 1/2 time for sent og islagkagerne var tæt på at smelte, men de smagte fantastisk, og det var dejligt at se folk igen.

Efter receptionen gik turen tilbage til Den Blå Planet med dem, der havde lyst, og jeg var meget glad for mine rummelige men stadig meget fine sko, købt på tilbud i Magasin :)
Vi blev vel modtaget - det havde aldrig haft et brudepar forbi før, så pigen, der skulle fodre piratfisk om 10 min. tilbød at vise os om bagved og se det kæmpe store bassin fra oven. Det var fedt, og B ven, som også er dykker, var helt vild :)

Turen gik tilbage, og så var det bare at vente på, at festen startede.

Det var en skøn fest, skønne taler, lækker mad, der var bare styr på det, og Sangerinden sang også en sang. Alt i alt - fuldendt! Ikke perfekt, men bare fuldendt og helt og aldeles rigtigt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup2 er publiceret 08/10-2013 13:09 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.