Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 8 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hmm længe siden jeg har skrevet her sidst...

Da jeg cyklede hjem fra skole i onsdag kørte jeg forbi en masse døde hvide somemrfugle, og på en måde håbede det var mig?
Ved ikke, men mit humør svinger hele tiden, jeg kan være over lykkelig og glad i det ene øjeblik, og i det næste, trist, ked af det og bange, og nej, det er ikke pms :P
Nogle gange har jeg bare ikke lyst til at være her, kan ikke se nogen meningen med det, vi skal jo alle sammen dø på et tidspunkt alligvel, men så er det som nævnt tideligere, at det hele bare skifter, og så har jeg det mega godt med at være her.... Jeg ved ikke helt hvad der sker med mig lige fortiden, går ikke ud fra det er depression, måske bare teenage sorger, men de skal nu alligvel tages seriøst. det kan godt være nogle bare tænker "Åh, endnu en trist teenager, skal der virkelig være så mange af dem?" Og svaret er; Nej, det skal der ikke, men det er der, og de er jo ikke kede af det uden grund, og de problemer skal tages seriøst selvom de "kun" er teenagere, det er jo faktisk i den alder det hele sker, og i den alder hvor alt bare er så FORVIRRENDE!!! Hmm mig, min store bagdel og pladder, hvem tager dette seriøst alligvel? Ingen, for alle er alligvel kun interesseret i sig selv og ingen andre, endnu et problem med denne verden.

//Jazzmyn

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvide somemrfugle er publiceret 15/08-2003 20:45 af Louise Nielsen (Jazzmyn).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.