1 måned, 9 dage siden

Dickpicks, kære brødre

Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 10 måneder siden
savføre
Peter
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
(Gammelt dagbogsindlæg, delt på min forrige profil herinde)

Kære dagbog, d. 3/11, 2023,

jeg delte for et par timer siden et indlæg på scor dot dk, og besvarede mange kommentarer trods jeg ved at jeg ikke burde gøre det, interagere med de andre på forum, fordi at jeg nu engang er nærtagende. Indlægget med samme overskrift som her lød =

"Chokér > væk sympati > væk solidaritet = God kunst" - Aristoteles.

Men det gælder døde objekter i form af kunst; det samme råd kan vel aldrig gøre sig gældende for kommunikation mellem dynamiske væsener, fortsat i evolution?

- altså, i stedet for "Chok" kunne man så sige Opvågning, for alle mennesker ved jo inderst inde, at alle billeder er gamle, og at ingen tekst kan indkapsle et menneske - mange har brug for lige at "vågne op" til at det er et levende menneske bag skærmen, med følelser. Første besked er vel altid et frø, ikke en blomst. Så, mit spørgsmål ud i æteren er;

Hvad er psykologien og motivet bag dickpicks, altså dem der har det som profilbillede, eller sender det som første besked? Jeg har endnu til gode at se en profil der efterspørger det, og det er sjældent at læse profiler der IKKE frabeder sig det. (om det så er reelle mennesker bag de mange dickpicks, eller bots designet til at skabe et bestemt miljø, hvadend det er bots udefra eller fra Scor, ved få vel).

Tror mænd virkelig at det virker med dickpicks som det første indtryk? Eller VIRKER det, på en minoritet? Altså misforstå mig ikke, selvfølgelig har dickpicks en funktion, men vel næppe som førstehåndsindtryk? Når jeg skriver dickpick mener et billede KUN af pikken - nøgenhed kan jeg absolut intet problem se i, når man samtidig kan se blikket og tolke sjælen i øjnene/det venstre.

Jeg får ondt af de mænd, for jeg tænker at de objektiviserer sig selv, og tror at andre søger et objekt/materialisme, ikke et menneske - bruger man kun pikken i sex, gør man det altså dårligt, og ønsker man kun at blive set som et pikhoved, bør man altså arbejde på om man overhovedet er klar til at indgå i intime relationer - der er absolut intet i vejen med alenetid; "solitude" på engelsk er et positivt betonet ord som vi ikke har en dansk oversættelse af, og som i ordbogen gøres til "ensomhed"; det siger meget om vores kultur, eftersom vores konstruerede sprog former vores tankegang.

Jeg synes at det er ærgerligt at så mange herinde har travlt med at fordømme dem, og fordømme så meget generelt = kynisme er SINDSSYGT usexet!!! Ingen mennesker har dårlige intentioner, ingen - selv psykopater gør hvad de gør af kærlighed, omend det er en syg form for kærlighed = besiddelse, og ikke påskønnelse. Se interviews med dem online - de tror at dem de sårer ELSKER dem! "Had dem ikke, for de ved ikke hvad de gør". Besiddelse fører til lidelse; hvad du ejer ender med at eje dig, hvorimod nydelse, som sensitivitet og sårbarhed fører til, hvis man har store nok nosser, vel er hvad vi alle er her for, på Scor og i livet?

"Tanker kommer og går.

Følelser kommer og går.

Find ud af,

hvad det er der bliver"

- Ramana Maharshi

En sang om en kvinde der ser indad; Voice Monet - Dynamite 2.0 (ser du musikvideoen og hører sangen (neosoul), og kommenterer den, redder du min dag
Musik er vel en skøn måde at kommunikere på online/føle sig i synkronicitet, kortvarigt og evt. indbildt, men selv placebo har en funktion (oprindeligt link til musikvideo ikke mulig at dele her)

(Værk i billede lavet af mig selv)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dickpicks, kære brødre er publiceret 04/05-2024 14:46 af Ansu Orheim (AnsuLa).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.