1 måned, 19 dage siden

Blodtryksmåler og Pet Shop Boys

Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
12 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
5 måneder, 1 dag siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bestilte i går en blodtryksmåler hos AV-Cables, og den er lige kommet med posten her i dag klokken ni. Så er jeg fri for at låne et apparat hos sygeplejersken, når blodtrykket er for højt i forbindelse med langtidsmåling for diabetes 2 hver tredje måned. Har snart lånt en blodtryksmåler en del gange af sygeplejersken, fordi målingerne ved langtidsmålingen var for høje. Der er ikke medfølgende batterier med selv om det stod der ellers der ville være.

Det var meningen jeg ville have vasket lidt sengetøj og håndklæder i dag, men fik ikke bestilt tid i går, hvilket nok også er meget godt. Skulle nødig have været ovre i vaskehuset, mens posten var ved døren hvilket, for det ville jo resultere i et besøg på posthuset i stedet for. Og det er jo ikke meningen når man har bestilt hjemmelevering. Det har jeg prøvet - at bestille noget med hjemmelevering på en vaskedag, hvor det passede med at jeg var ovre i vaskehuset da posten var forbi, og måtte gå forgæves.

Sidder og hører Pet Shop Boys nye album på YouTube Music her fra 2024 'Nonetheless'. Jeg har kunne lide Pet Shop Boys siden folkeskolen, hvor der afspillet sange med dem i klassen i frikvarterne på en ghettoblaster i form af kasettebånd.
Det var tider. Jeg husker specielt; It's a sin, One More Chance, Shopping, What Have I done To Deserve This. Det er alle titler fra albummet 'Actually' fra 1987.
Nonetheless er et afdæmpet album, der er helt i tråd med tidligere udgivelser, så hvis man godt kan lide PSB generelt, så er det lækkert med nyt på deres front. Jeg synes dog ikke der er nogle numre der skiller sig ud fra mængden, som ved tidligere udgivelser. Fire ud af ti numre fik en like med på vejen, men måske ændrer det sig, når jeg hører albummet et par gange til.

Skal have handlet ind i dag engang i eftermiddag, og må huske at købe AA batterier så jeg kan få vakt blodtryksmåleren til live.
Kender ikke helt menuen til aftensmaden endnu. Må se hvad der er på tilbud i kødafdelingen. Gider ikke pizza, det fik jeg forleden, men det må selvfølgelig godt være nemt, når det bare er til en person. Skal huske at købe havregryn - det ville jo være en katastrofe at løbe tør for.

Mangler kun at læse små fyrre sider i 'Dødens Museum' (Hideaway), men ved ikke om jeg får læst det sidste i dag eller om det bliver i morgen. Planen er at starte på en ny Dean R. Koontz bog efter den er færdiglæst.

Jeg er blevet færdig med novellen 'Fyrtårnet', men er ikke helt tilfreds med resultatet, selv om det er anden gang jeg omskriver historien komplet. Måske var det også fordi jeg skrev historien uden at have et reelt mål i modsætning til novellen 'Brumbassen', der næsten plotttede sig selv. Men man kan ikke vinde hver gang tænker jeg - uanset hvor meget lyst man har til at skrive. Der skal bare være nogle fortællinger der driller.

Det er med at nyde vejret i dag, da DMI har lovet kedeligt vejr i den kommende uge, hvor temperaturen vil falde drastisk, og der er lovet regn søndag.
Jeg håber alle får en fantastisk weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blodtryksmåler og Pet Shop Boys er publiceret 03/05-2024 10:16 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.