politiske dage

Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Hey dagbog, - i de sidste par dage har jeg snakket en del politik med dem jeg kender, min bror, og nogle fyre på nettet som jeg kender, - jeg er blevet spurgt om det, - sjovt, for min bror har givet mig noget viden om personerne, som gør det svært at stemme. Jeg ved godt hvor mit hjerte er, - men dem der sidder i spidsen af partiet, .. er ikke egnede.. Så hvad gør man så?

Det parti's repræsentant, løb væk fra en politisk slåskamp imod de ulækre. Det viser for mig, at vedkommende ikke er moden, - og det er da heller ikke alderen der trykker. Hvis man tror på noget, og har det kært, må man være villig til at rejse sig op, se djævlen i ansigtet og sige "stop" Fight!

mine internet venner spurgte mig hvor de skulle stemme, - jeg fortalte dem om partiernes mening, alle partier fik en lussing med, - også kunne de ellers vælge imellem det.

i dag mødte jeg så en ældre kvinde med en rose, - og med andre ord, fortalte jeg hende hvor hun kunne stikke den hen. - og nej, det sagde jeg ikke..men jeg fortalte hende, hvorfor jeg aldrig ville stemme på hende, - og det parti i lang tid, - da de har brugt pengene forkert, - brugt penge på at lave en pis rende, - I MIN BY!, - det er ikke at hjælpe de svageste, - tvunget arbejdspladser ud af byen, - det er ikke at hjælpe byen, - og ladet de ældre i stikken med mad til hele ugen! - i rest my case. - jeg fortalte hende, at hendes og det parti jeg engang stemte på, først vil se min stemme igen, når de gamle magtarrogante pampere var væk. - i would have faced them.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget politiske dage er publiceret 17/11-2013 19:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.