10 år siden

Køkkenet bliver min redning!

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Jeg har fyldt weekenden op med projekter, jo flere projekter jo mindre tænker jeg. Jeg synes selv det er skidesmart, indtil jeg finder ud af, at jeg ikke har projekter nok, de fleste af projekter foregår i køkkenet. Jeg havde planlagt at weekenden skulle bruges på diverse bageprojekter og eksperimenter med opskrifter. Det meste fik jeg lavet i går, fordi jeg VIRKELIG gerne ville have ro i hovedet, jeg slapper altid af i køkkenet. Så nu er der blevet bagt: 2 slags pizzasnegle, 3 slags pirogger og pølsehorn, derudover er der udviklet på min chokolate cheesecake og mine cookies. Jeg har lavet frikadeller, skinkesalat, tunsalat, lakseroulade og rejesalat delux, altsammen i går. Hvad skal jeg så fylde dagen i dag med? Jeg har hverken mere plads i fryseren eller i køleskabet til flere køkken projekter, selvom jeg er overbevist om, at flere af mine venner glædeligt ville tage fra, hvis jeg tilbød at fylde deres køleskabe op.
Det er egentlig ganske forfærdeligt, jeg er efterhånden så bange for at være alene med mine tanker, at jeg kamp pakker mit køleskab med mad, som jeg højest sandsynligt ikke når at få spist alene.

Gad vide om man bare kan gå ud på gaden, til nogle af de hjemløse og sige: "Vær så god og glædelig jul!" Må man overhovedet det? Er der ikke nogle sundhedsmyndigheder der kommer og slår en ihjel hvis man gør det? Fuck sake altså, ny begynder myldertrafikken igen. Bliver nødt til at finde nogle projekter jeg kan gå i gang med, helst i køkkenet, det er i køkkenet jeg føler mig mest hjemme (udover scenen, men jeg kan jo ikke stille mig på en scene lige nu vel)! Det er så dejligt afslappende at banke i noget dej, eller nørkle med små snirkler til desserter, UH! Jeg kunne lave nogle desserter, kager, noget med cremer og chokolade.
Jeg har bare stadig ikke plads til det, fuck det, så inviterer jeg sgu alle jeg kender på "Jeg-tør-ikke-være-alene-med-mine-tanker"-kagebord. Det bliver skide godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Køkkenet bliver min redning! er publiceret 08/12-2013 11:29 af BittenBB.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.