10 år siden

præsentation 2014

Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
overvejer lige om min præsentation på min profil trænger til fornyelse :-)
så nu ligger den lige foreløbig her

---

Må jo prøve beskrive mig selv og menneskerne omkring mig så godt jeg kan ;-)

Peter Ja hvem er jeg så mand på 51 årig vendelbo der i 2003 forelskede mig i vejle pigen. siden den tid har jeg levet mit liv på landevejen

kærlighedens hus et hus lidt udenfor vejle uden nære naboer men bondemandens marker til alle sider. huset er et gammelt hus fra 1913 og blev opført som skomagerens hus mellem 2 landsbyer.

Skovhuset i Lundby Bakker tæt ved Aalborg et hus der ligger lige ved min arbejdsplads Limfjordsbroen og tæt på mine 3 børn og min mor begyndende Dement der ofte får besøg når jeg er på de kanter.

Landevejen Ja der tilbringer jeg jo mange timer, ofte i selvskab med mennesker der ønsker sig et lift, jeg finder mennesker der har lyst til at køre med på gomre.dk.

Hundeliv en hobby der har fyldt meget men idag er jeg uden hund har dog stadig et liv med hundekonkurencer hvor jeg er dommer i DCH.

Kæreste Karen som er 9 år ældre end mig har været alternativ behandler og arbejdet på kontor i over 40 år, de sidste 3 år sygemeldt med stress udbrændthed hun har i sit liv fået 5 piger som fylder ret meget med deres familie i vores liv..

Egne børn

Louise 24 år bor i Nørresundby og går på universitetet læser finans matematik - tror hun skifter til finans økonomi i 2014..
Charlotte 22 år med kæresten Christian de bor sammen i Aalborg og charlotte er lige startet i lære som frisør.
Nikolaj 19 bor hos sin mor i Nørresundby elsker skrue på mekanik og har efter lang tids skolepraktik fundet læreplads som motorcykelmekaniker.

Kærestes børn

Annie 37 år bor med Peter pædagog og præst i det sønderjyske hvor de er flyttet til fra kbh og føler sig godt modtaget, har 2 drenge Josva 9 år Elias 6 år

Irene 33 år bor med sin dreng Noa 5 år i det sønderjyske hun har en kæreste Bjarne men de bor ikke sammen, Bjarne har 2 drenge Jonas 13 år og Nikolaj 11. Irene er sygemldt efter 8 år ved dsb.

Birthe 31år bor med Rune i Esbjerg med deres 2 drenge Job 8 år Emil 5 år Rune er elektriker og birthe tjaa bla uddannet jordmor..

Benthe 31år bor med Jesper i Kolding med deres 2 piger Sarah Gry 5 år Frederikke 2 år. begge veluddannede og har jobs lige nu og drømmer om at flytte i eget hus..

Lene 25år bor med Lars, faktisk er de flyttet hjem til Lenes Fars store hus for at spare penge, Lene under uddanelse omkring vejledning ernæring mad hendes kærlighed til det økologiske køkken. Lars under uddannelse som landmand men døjer i tiden meget med benene, jeg er bange for han har arbejdet hårdere end kroppen kan klare og faktisk er slidt op som 31 årig

Ved ikke om det gør det en smule lettere følge mit liv i trådende fremover :-)
.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget præsentation 2014 er publiceret 12/01-2014 19:15 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.