Om arbejde.. Business.. Og ambitioner..

Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
6 dage siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Arbejde.. Jeg er her nu - lige en vagt på 48 timer.. Det er lang tid, var på vagt i fredags også, må indrømme at jeg føler at dagene forsvinder, når de bliver brugt herinde, fordi jeg ikke rigtig bruger dem på noget ordentligt konstruktivt. GC har er igang med at skifte stil. Han prøver at kaste sig over sit liv og se det som et projekt der skal optimeres og struktureres - der er meget at tage fat på, og jeg klapper i mine små hænder over hans beslutning om ENDELIG at foretage sig et eller andet. Styr på vagtplaner - i GOD tid, stand-by-plan og rulleplan. Lovely! Madplan og studieplan. Planer over det hele. Lige nu kører han en studieplan, så jeg har tid "for mig selv". Jeg har indtaget spisebordet og sat min computer op, for at få noget fra hænderne og ud af hovedet.

Business.. Teak's kompagnon, Li, har desværre vist sig med et at have forandret sig til...en kæmpe udfordring. De opgaver jeg indtil videre har siddet med derude, hverken anerkendes eller værdsættes ikke af Li, i en grad der retfærdiggør at jeg skal have løn mener han lige pludselig - selv samme sagde eller før sommerferien, at vi skulle sørge for at aflønne alle "frivillige" der hjalp til. Jeg diskuterede mig frem til en latterlig lav sats sammen med Teak, for at belaste det spæde firma mindst muligt, men dog holde ren sti overfor skattefar, så jeg kan vise en retmæssig lønseddel frem, skulle de komme forbi. På rigtig mange områder er realteten ikke rigtig nået frem til Li, ifølge hans eget udsagn har han været tæt på at lukke hele samarbejdet ned, som følge af en glemt pizzabakke (der i øvrigt er glemt som følge af travlhed, som jo er godt). Li har en fantastisk evne til ikke at høre de ting han selv (!) står og siger. Han brokker sig gerne - også højlydt - over manglende oprydning, manglende deltagelse ved oprydning udenfor, rengøring osv. Beklageligvis er der bare ikke flere timer i døgnet - så da han havde stået og brokket sig over dette til Teak i en halv time og stadig ikke hørte hvad hverken han selv sagde eller hvad der blev svaret på tiltale, blev der udvekslet et...blik mellem Teak og jeg. Jeg spurgte Li direkte, om han ville have at jeg droppede min uddannelse og solgte min hest, så jeg kunne komme ud og være rengøringskone for ham (og hundelorteopsamler efter hans egen hund, bladsamler på hans egen matriklen, chauffør for det skrammel der er tilbage efter hans egne byggeprojekter) eller hvad han egentlig gerne ville have - eftersom der i Teaks døgn simpelthen ikke er flere timer. Han rynkede hele ansigtet og mente at mit forslag var dybt latterligt, og at det slet slet ikke var det han talte om. Han mente at man altså måtte bruge mere tid derude, for sådanne ting skulle der jo altså OGSÅ være styr på. Jeg forsøgte igen at forklare manden, at der ikke er mere tid i hverken mit eller Teak's døgn OG at vores prioritet ligger der hvor der kan tjenes penge, især her i starten, hvor det drejer sig om at få firmaet givet et solidt fodfæste. Besides - vi lejer os ind og det kan aldrig blive vores ansvar at rydde op efter ham eller hans byggeprojekter eller hans hund for den sags skyld. Han snakker om at bringe ofringer som nystartet - og huha hvor jeg snart brækker mig. I lårtykke stråler over ham. Der blev holdt et møde hvor han med bævende stemme fortalte hvor rasende han blev når vi ikke ryddede op. -Omvendt havde han forinden lovet ikke at bære nag. Han havde lovet at slå en streg over fortids forglemmelse og starte på en frisk ved årsskiftet. Ifølge Teak brugte han tre kvarter på at tale nag.

Jeg hjælper ikke til derude længere. Jeg får omvendt heller ikke løn. Min indsats, med faste opgaver og fast kundekontakt er nemlig at sammenligne med Li's kones indsats i hans firma, hvor hun kommer engang imellem, og svinger en støvekost..

Men gud, al den tid jeg lige pludselig har..

Træls at det ikke blev nemmere at tage sig sammen til at lave lektier...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Om arbejde.. Business.. Og ambitioner.. er publiceret 12/01-2014 13:39 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.