61. dag To skridt frem og et tibage!

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg eksperimenterer med titler på min dagbog. Måske betyder de ikke noget, men alligevel. Jeg har en om rengøring, som virkelig mange har været inde på. Skægt nok, for jeg tror ikke dette forum er vild med at gøre rent, men måske netop derfor. Eller tager jeg fejl? Læg mærke til, at min titel er positiv, man kommer fremad, men i et langsommere tempo, og det er nok ikke så galt. Tempo er ellers vore dages slogan. Fuld fart frem, og se dig ikke tibage. Så kan du heller ikke se, hvem du væltede i farten. Jeg kan godt lide fart over feltet. Jeg vil hellere være færdig i går end i dag, men man lærer alligevel en smule gennem mange år i livets skole og i den almene folkeskole.
Det er godt, at standse op og overveje situationen. Jeg har det for godt, og jeg drikker for meget kaffe. det er pragtfuldt begge dele. Mens jeg væver, hører jeg bøger på bånd. Jeg kan anbefale Thitt Jensens romancyklus om Valdemar Atterdag. Der er 8 bøger, tror jeg nok. Jeg har dem selv, men nu har jeg dem på bånd, mens jeg væver. Hun skriver fantastisk levende og vedkommende, lige så aktuel i dag som i det hun fortæller om fra det 12 århundrede. Hun skulle have haft nobelprisen ligesom sin bror, men dengang var det et handicap at være kvinde. det er det heldigvis ikke mere, hvis man selv vil. Eller hvad?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 61. dag To skridt frem og et tibage! er publiceret 21/08-2003 09:59 af Ragnhild Bach Ølgaard (eventyr).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.