Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det snart 1. sept. og studiet er så småt begyndt at kalde. Jeg glæder mig meget til at komme igang med det igen, og selvom jeg ligger over normering de næste 2 semestre, skal der nok blive tid til andre ting (bare ikke helt så meget...). Studietiden er nomeret til 8 år, så jeg har sådan ca. 5 år tilbage...det lyder af meget, men når man sidder midt i det, er det jo bare en helt alm. hverdag, og tiden går som bekendt rigtig, rigtig hurtigt!
Jeg får endnu mere travlt til foråret, men jeg håber alligevel at jeg kan gøre min træner uddannelse færdig, men nu må vi se - hellere ta` lidt længere tid om den, og så blive kandidat lidt før tid....
Jeg var inde og se "Stor ståhej for ingenting" på Grønnegårds teatret i går aftes - den var rigtig, rigtig god. En af de bedste forestillinger jeg har set.

Det ser ikke ud til at jeg kan komme til U.S. i oktober - det kan ikke hænge sammen med forlæsningerne, så..æv! æv! Jeg må ta` med til den "kedelige" danske version :-) (synes nu ikke den er så kedelig, alligevel...)

Tanker
Dicte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart... er publiceret 21/08-2003 12:58 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.