Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Hey dagbog, -på med "MAD World" musikken.. fik et spørgsmål nu fra morgen stund, fra en af jobcenter pigerne. - en liste med firmaer og programmer..om jeg kendte til dem..- jeg kendte et par af dem, - ikke blot fra min uddannelse, men også fra arbejdet. kunne så se, at 4 af dem hørte sammen, - en udgiver af 3 af de navne der var på listen...og var så nød til at smide et par andre navne tilbage, som puddy og hyperterminal..som værere brugt til at sætte netværk op med...hey, she knows nothing! - she is just refering to a list..she got from someone else..its logic.

Hjalp en kommende lærer i går med reflector. - var lidt sjovt, - fordi jeg lavede en "Windows 8, åååh din stakkel" imens. da hun havde den på sin computer, og ikke en tablet. det sjove var, at fyren der var med op senere, intet viste om sin egen ipad, - jeeeeeessseuuuss..hvis kommende lærere også intet ved om teknologi, så bliver der rigtig brug for folk som mig..ikke at det bliver mig..

heh, ligesom jeg forbereder en stik pille til min mors stik piller, jeg konstant modtager..min bliver sandheden, der totalt smadre det hun kan finde på at sige, - som efterlader hende med en grum forståelse, hun åbenlys nægter at fange..ligesom fjolserne ved døren dengang, - der formastede sig til at sige, at min vægt kunne slå mig ihjel..også efterfølgene nægtede at høre, at jeg sagde, at det håbede jeg på...

skal også have udtænkt et forsvar til, "take care" tingen..en siger på dansk..folk skal bringes ud af deres søvn..i dont mind the confrontation anymore, - hvilket er grunden til, at du høre min strategi dagbog..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget arbejde er publiceret 13/03-2014 09:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.