feber
Kenny Raun (...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
6 måneder, 11 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Jeg er ingen uskyldig fejlfri engel, jeg har begået utallige fejl i forhold til andre og mig selv og på alle livets om-råder, store og små fejl, og jeg bilder ikke mig selv eller andre noget andet ind, jeg ønsker ikke at nogen opfatter mine beklagelser på den måde. I forhold til mange mennesker lyver jeg ikke for mig selv derom, og det er fejlene, fejlvalgene og dumhederne jeg husker, ingen rigtige handlinger.

Alle handlinger der har ført til store forandringer i min tilværelse har vist sig at være ukloge beslutninger der samlet har ført mig hertil og gør at jeg ikke er sikker på noget som helst i livet. Opgaverne med det almindelige liv er i uoverskuelige og føles knusende.
Nej - jeg ryger eller drikker ikke og bruger ingen form for rusmiddel. Mit helbred er, alt taget i betragtning, godt og måske over middel for mennesker på min alder. Min kondi var højere end forventet sidst jeg fik den prøvet hos lægen i en trædemølle, 100% bedre end alder, overvægt og stillesiddende livsstil skulle tilsige.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 70år + 4 dage er publiceret 20/03-2014 07:10 af Peter Munk (MOMSSM).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.