For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 10 måneder siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
5 måneder, 14 dage siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Deja vu og ekkoer
Bjørn Langki...
2 måneder, 12 dage siden
Hej dagbog, - der er intet indhold i mit liv lige nu, - jeg føler mig på sin vis fanget i min lejlighed. Bevars, jeg kan stadig gå ud osv, men hvor skal jeg gå hen? - jeg går aldrig nogen steder, uden at det er med et formål. - f.eks, - ud at handle, til tandlægen, eller hvor min destination nu går hen.

hmpf, - tænkte lige på en, - cara mia, - I, never forget.

Jeg tænkte idag på, om jeg skulle købe et smart Watch, - for jeg får aldrig min telefon med mig, når jeg skal noget. - men jeg kan ikke skrive ordentlig på sådan en, - alt andet ville være fedt. så tænkte jeg "playstation 4" men, - jeg bruger næsten aldrig 3ern, - og 4. skal man betale for, at kunne spille online. -

min wizard i diablo 3, har jeg ladet blive lidt svagere, fjernet lidt power fra den, men omlagt det, så jeg aldrig løber tør for mana, - det er bedre i længden. - nu skal jeg bare gøre den udødelig..den er stadig stærkere end alle mine venners top figurer..

heh, jeg skal ha sendt den sidste løn seddel til kommunen, - det samme sted som udskriver den, - men de må jo ikke kigge efter hvad de selv skriver..af en eller anden åndsvag grund, - noget med sikkerhed for borgeren..jo tak, eller spild af tid..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tomt er publiceret 30/06-2014 00:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.