Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
12 år siden
Skavanker
David Hansen...
4 måneder, 19 dage siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Hey dagbog, - så er det blevet gjort OK, at jeg er på skolen, - men kun indtil de kan finde en bedre praktik plads, - hvor jeg kan få opfyldt de mål der sættes for min uddannelse. Det betyder jo ikke så meget, at jeg på skolen selv står for, at finde på noget at lave, - i en sådan grad, at jeg har fået en kæmpe succes med det. Det betyder også, at jeg i fremtiden kan være uheldig, - jeg kan få en eller andet røvhul til chef, - selvfølgelig, de værste chefer jeg har haft er kvinder! og en (homo) - men "ham" regner jeg med som kvinde *GG*

om det er pga mit ydre ved jeg ikke, - men jeg ved, mange steder kigger meget på det. jeg gør ikke, - om du står bag kassen med en tatovering i panden hvorpå der står "a hole" - det røre mig ikke, - bare man kan finde ud af at give ordentlig tilbage...ligeså lidt som kors, burka'er eller rosa skjorter.

anyway, - jeg har sendt mit ferie kort, og det vil blive trukket fra i det jeg må tjene. hvilket betyder, at jeg ikke må tjene mere i år udover. - hvilket betyder, at det også er slut, med at lave en ekstra indsats. Jeg arbejder af princip aldrig gratis! - for jeg mener, alt for meget gratis arbejde burde være betalt arbejde. - feriekortet er blevet mailet til de rette instanser.

17:58 - jeg så noget i tv omkring personligheds tests, - jeg må indrømme jeg sad og tænkte bullshit! ved programmet. Det gjorde jeg fordi, jeg ikke mener man kan beskrive mennesker ud fra enten eller værdier, - men er nød til at forstå et "sphere" koncept. så jeg fandt en sådan test på nettet, og den viste da også denne umulighed, i en sådan grad, at den kom med en boks til sidst, hvor jeg kan vælge om jeg er det ene eller det andet..men sådan er det ikke! - den beskriver mig som 9 udadvendt og 6 indadvendt. - så ved jeg godt nogle ville sige,,..jooo men det kan godt passe, - du er jo nød til at være udadvendt i nogle situationer, - jo helt sikkert men de 6 har jeg fordi jeg er vred! hvilket måske bedst kan beskrives som et virus program.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Regnskabet og test er publiceret 02/07-2014 14:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.