Griller og nattens tanker

SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Luftforandring.
Neola
2 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg føler mig lidt som homer simpson, når jeg står der med min gamle grill, og ikke kan finde ud af, at få sat ben på den. Jeg har altid bare haft den stående på et bord, men nu har jeg ikke det bord mere. Den klistrede af h til, på de steder man ellers ikke lægger mad..men under bunden osv..Det endte med at jeg satte den på et andet bord.

på vej hjem fra mine forældre, mødte jeg min bror og hans kone, - de nævnte, at de ville tage en tur forbi de gamle, - fint, - jeg havde også lige måttet lægge øre til min mor, der nævnte at de ikke havde set dem i lang tid..og de godt måtte komme forbi snart, osv osv, - jeg går ikke lige i detaljer, men der lå noget bebrejdelse. Jeg sagde til min mor, - hvad med at hun selv greb knoglen og ringede til dem! nej, men hun ville ikke være til besvær, og vidste ikke lige hvornår de havde tid, - Nej, sagde jeg..men sådan kan de jo også tænke.

Jeg nævnte det for min bror, hvad hun havde sagt. - jaja, jeg ved godt jeg måske bryder et eller andet diskrations bånd, - sletter resten af denne dagbogs tekst omkring dette emne, - der er meget mere at sige, - men hey. Der skal ikke lægges bebrejdelser ind, i mit familie forhold. - så er jeg ligeglad med, om det ikke har noget med mig at gøre, - rener linjer er bedst, og en dag er det for sent.

-
jeg fik også gjort mit bord lidt rent i udestuen. - det så lidt ulækker ud, ..og nu jeg havde gang i grillen..så skulle jeg jo ha et sted at sidde derude. Ja det burde være gjort for længe siden, men jeg har bare ikke overskud til noget ellers. Du ved, selv om jeg ikke lige nævner det, og det ikke altid lyder sådan i min dagbog, - så er jeg altid nedtrykt. Jeg kan godt smile, og få folk til at grine, - imens jeg konstatere, at jeg altid forbliver alene...

23:49 - jeg har ikke fået sagt, at der er en fremmed der søger at komme på min fjæs liste. - det eneste jeg kan se, er et billede. - det siger selvfølgelig også en del.

men imodsætning til andre, besætter jeg ikke denne liste med ukendte.

00:17 - heh, en lille flue satte sig på min væg, - dræbte den med informations sedlen til pincillin bevirkninger, - almost ironic

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Griller og nattens tanker er publiceret 11/07-2014 18:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.