Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
4 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
2 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
7 år siden
Depression...og jagten på...
Kianna Kitte...
3 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
Plan B
Dus
4 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Hey dagbog, jeg har hentet et freeware program, der kan optage min computer skærm. - det kan jeg så bruge når jeg spiller. Der er en knap i programmet, til at uploade det direkte til tuben. jeg har lavet en account til det, - men før jeg går igang med sådan noget, skal jeg ha overvejet hvilket sprog jeg skal bruge. Hvis jeg vælger dansk, kan jeg komme med små spydige bemærkninger til politik, og dem nogle kalder kendte osv..

hvis jeg vælger engelsk, så vil flere kunne forstå mig.

hey, dont forget me, - although i got an idea. Ja, du ved det program, - som jeg ville kunne lave nogle instruktions video'er til, - som lærerne måske kan bruge. Undervisnings programmet, - der gjorde det slut med 1 finger 1 svar modellen. - alle svare, og læreren kan se alle svar...med...det...samme! - jeg har jo sejret af helvede til før..jeg har gjort så meget derude, at ham der kom efter mig i en måned ikke vidste hvad han skulle lave, - + jeg fik at vide, at han ikke var som mig, han fandt ikke på noget..hvilket gav indtryk af, at der ingen interesse var..men hey, nu skal jeg selv følge i mine egne fodspor.. så jeg har brug for idee'r - og ja, jeg får faktisk tit ideer nu..engang syntes jeg, at jeg manglede noget kreativitet. - men synes det er blevet bedre..f.eks hver gang jeg møder min bror, - og vi snakker om tv stationen..så har jeg næsten altid en idee. f.eks, - de har jo T-shirts på med deres logo, - min sidste idee var, - hvad med at få lavet sådan et scannings ting på ærmet, - til næste gang de står med en tv stand..så kan man scanne deres ærme, og komme ind på deres hjemme side. - hvorfor ærmet? hvorfor ikke bare et kort..fordi det giver noget at snakke om!! and if people are interrested, you want a little personal contact.

jeg tænkte på at få lavet mig en T-shirt selv, med en scanner til min egen hjemmeside, - hvad der ellers skal stå på t-shirten ved jeg ikke endnu. some catchphraze maybe..fra noget af mit eget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamer er publiceret 14/07-2014 00:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.