Ammo til mit arsenal, + ide til imorgen

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
1 år, 7 måneder siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Problemer?
EmmaBechh
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
8 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
4 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
6 år siden
Hey dagbog, - i dag da jeg gik ud af min dør, kunne jeg så se, at boligselskabet har lavet en basketball bane. Banen er blevet lavet foran opgangene, der hvor folk holder deres biler. faktisk er banen blevet lavet oven på de hvide parkerings streger der allerede er der. Banen er lavet sådan lidt i midten af det hele..så biler der skal ind, skal køre totalt over banen. iøvrigt lægger den ved siden af miljøstationen. Så er det jeg selvfølgelig tænker, sikke kreativt. Ikke nok med at banderne kan spille, og genere alle der skal ned med affald. - men beboerne kan også lege "hvem tør holde sin bil der" - "min rude eller din?" eller den gamle kendte sang leg "min bil den har tre buler, tre buler har min bil"

Jeg var selvfølgelig ude at tage et billede :) som jeg så redigerede fri, for de arbejdere der stod og havde lavet banen. Postede det på på fjæs, og sendte det til mine forældre, - der også tog sig til hovedet. sådan går det, når man forsøger at lade som om via facaden..og derfor gør tingene "half arsed"

nå, på med noget musik, - "Gives you Hell"

tænkte på, jeg kunne jo lave en lille ipad film. hvor jeg viser hvor ligeglade boligselskabet er. jeg har jo allerede et par kugler i forvejen..og banen et punkt..f.eks, - jeg kunne starte i kælderen, tage min cykel ud..vise der er en cykelkælder, men når jeg så kommer ud til døren..så er der ingen rampe til at tage cyklen op af..kun nogle store trin, cyklen skal bæres op af..der har været rampe før..men hey, - det ser åbenbart pænere ud uden.

i got soooooo many bullets..så skal det bare gøres sjovt på en sådan måde, at folk kan se den totale idioti i det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ammo til mit arsenal, + ide til imorgen er publiceret 15/07-2014 16:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.