Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
8 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
6 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
brænde
Peter
6 år siden
1. dag på ferien, kom først sent hjemmefra jeg havde besluttet vi skulle omkring se Rendsburg se den gamle jernbanebro hvorunder der sidder en hængefærge fragter biler over Kiler kannalen.

spiste på stedets restaurent hvor der med musik og flag bliver hilst på alle skibe der passere, på samme tid bliver der fortalt lidt om skibets hjemsted og historie..

Vi blev lidt svedt da vi havde siddet der og spist og de så ikke tog Visa, så mig afsted mod nærmeste hæveautomat hvor jeg stod med rystende hånd da den i 5. forsøg valgte give mig lidt skillinger :-)

2 dag Efter overnatning mellem lastbilchauføre på rasteplads..

beslutter vi os for et lille kig til Lúbeck på vejen sydpå.

Lúbeck en flot gammel by lidt som øhop mellem flodveje, så den mægtige Maria kirke med de nedstyrtede klokker fra 2 verdenskrig som symbol "aldrig mere krig" ligeledes var det skønt i den charmerende by med de mange blomster folk lavede små romantiske oaser langs gaderne. der var musikfestival i byen og det var fristende at blive mens vi sad der med en øl og god musik.. havde hvis ikke forventet vi skulle bruge hele dagen menn sådan blev det :-)

Overnatning nær Soltau på rasteplads hvor en ung chauffør skulle tjekke stereoanlæget på de 3 brian bilvrag han havde på laddet inden vi kunne sove..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Harzen 1 del er publiceret 19/08-2014 23:51 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.