sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
1. dag på ferien, kom først sent hjemmefra jeg havde besluttet vi skulle omkring se Rendsburg se den gamle jernbanebro hvorunder der sidder en hængefærge fragter biler over Kiler kannalen.

spiste på stedets restaurent hvor der med musik og flag bliver hilst på alle skibe der passere, på samme tid bliver der fortalt lidt om skibets hjemsted og historie..

Vi blev lidt svedt da vi havde siddet der og spist og de så ikke tog Visa, så mig afsted mod nærmeste hæveautomat hvor jeg stod med rystende hånd da den i 5. forsøg valgte give mig lidt skillinger :-)

2 dag Efter overnatning mellem lastbilchauføre på rasteplads..

beslutter vi os for et lille kig til Lúbeck på vejen sydpå.

Lúbeck en flot gammel by lidt som øhop mellem flodveje, så den mægtige Maria kirke med de nedstyrtede klokker fra 2 verdenskrig som symbol "aldrig mere krig" ligeledes var det skønt i den charmerende by med de mange blomster folk lavede små romantiske oaser langs gaderne. der var musikfestival i byen og det var fristende at blive mens vi sad der med en øl og god musik.. havde hvis ikke forventet vi skulle bruge hele dagen menn sådan blev det :-)

Overnatning nær Soltau på rasteplads hvor en ung chauffør skulle tjekke stereoanlæget på de 3 brian bilvrag han havde på laddet inden vi kunne sove..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Harzen 1 del er publiceret 19/08-2014 23:51 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.