Dag 7/21
Ryan Raskoln...
7 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 6 måneder siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
..jeg gerne vil have skrevet ud af hovedet, så det kan komme på skrift og blive "gemt", uden at jeg skal tænke videre over det.

..min farmor. Hun var egentlig slet ikke på listen over ting jeg har fisende rundt oppe i hovedet, men nu får hun en note alligevel. Jeg tænker på hende hver dag, enten på den ene eller den anden måde. Hvis ikke direkte, så bliver jeg ledt til at tænke på hende, igennem ting jeg går og ser. Betragter og mindes min gode gamle farmor. Alle billederne jeg tog fra hendes begravelse er desværre væk. En afbrændt harddisk og væk var de. Øv. Minder er stærkere. Minder som popper frem over alt. Stærkest er gården, og farfar og laksefarvet solnedgang.
Jeg har ikke været på kirkegården og se hendes gravsten en eneste gang. Min fars søster skabte sig simpelthen forfærdeligt i tiden omkring hendes død, så jeg har ikke været der endnu. Jeg vil ikke risikere at rende ind i hende. Jeg vil have mine fine, gode minder for mig selv, de skal ikke spoleres af det hysteriske kvindemenneske, hun viste sig at være. Selvfølgelig er det hårdt at miste, men gennem årene har alle kunne se hvilken vej det gik, så det kom ikke som en overraskelse, og selv min farfar har sagt, at det var godt det endte sådan, for han kunne ikke holde ud at se hende lide sådan. Min farfar er sej. Han tackler det så sejt - selvom lægen har givet ham nogle hårde beskeder med på vejen og han vist er ved at blive lidt dement eller bare gammelmandssær. Han hører dårligt - også med høreapparat - og sidste nyt fra lægen er, at han vist også stille og roligt bliver blind.
Puha. Tårerne triller ned over kinderne, og hvor er det dog rart at få det ud. Der er ikke så mange at snakke med, som har mødt hende.

Jeg har fået ny hest. Vi er flyttet. Jeg er ikke kommet igang med min kandidat endnu, selvom jeg burde. Vores ansatte i butikken er sygemeldt, men er her alligevel, kan og må dog ikke lave noget fysisk, så det er umådelig svært at lade Teak alene om det hele - og dumt hvis jeg forestiller mig at jeg skal have noget ud af ham, når arbejdsdagen er slut.

Jojo, det hele går så godt som vi nu kan sørge for. Vi har det godt - jeg stresser.
Utilfredser chefer er noget af det mest irriterende der findes.

Slut.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Der er så meget.. er publiceret 11/09-2014 18:24 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.