I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hej dagbog, - efter at have hjulpet nogle stykker i dag, - kom der en elev op på kontoret. ansigtet var sprunget læk, og vedkommede fortalte til chefen, at vedkommende ingen venner havde, og blev mobbet.

Jeg blev blandet ind i det, - og da eleven snakkede om, at vedkommede ikke følte sig noget værd og alt det andet der høre til, - var jeg nød til, at sige at vedkommende var et god nok. why do you bother? da vedkommede sagde, at man kunne spille skuespil, sagde jeg det igen..med et "vær dig selv" - selvfølgelig fik jeg sagt andet, og hjulpet med at trøste..why? - Hvem kender vejen til helvede bedre end mig.

Heh, det minder mig om, en spurgte mig engang, hvordan jeg kan hjælpe andre på den måde, og ikke kunne hjælpe mig selv. - men jeg har programmeret mig selv..til at ingen ord betyder noget , med mindre mit livs krav er opfyldt.

22:21 : jeg er træt, og ked af det. - Jeg har plukket 1 af hver af mine chili's , der er vist en der kunne tænke sig et par frø fra dem. - en sjov tanke,- something I started, continued by others.

mit køleskab brummer..og siger klick lyde. ud over mine tryk på tastaturet, er det de eneste lyde jeg kan høre. alt er tomt og ensomt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg og Mig er publiceret 25/09-2014 15:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.