Ferieafslutning
Hanna Fink (...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
håb
Halina Abram...
3 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
6 år siden
Hey dagbog, - ud over at være træt, og lidt ondt hist og her,..et par af de mange steder jeg har knolle i kroppen. Tilgengæld er det også svært at være udhvilet, når man ikke altid kan sove om natten.

Hmpf, Mandag har jeg også i tankerne. Jeg har ikke tænkt mig at købe mit månedskort til bussen, før jeg ved, hvor længe jeg skal være på arbejdet.

fik en hårtørre af min mor..hun havde købt en engang hun ikke kunne bruge..den var ikke så god, som den hun ellers brugte. så den fik jeg, - den til jeg så tage med på arbejdet..der kan jeg bruge den til at åbne ipads med..når vi engang køber reserve dele..hvilket nok ender med ikke bliver til noget..efter som vi skal vente.

mandag, skal jeg så snakke med 2 fra jobcenteret. se hvad de finder ud af,. - en var så sjovt at ringe efter en kommunal praktik plads, som var har fået at vide 117 gange, at jeg ikke får. - and de ikke tager flere ind..alligevel ringer hun for at sige, at hun ikke kunne få dem til det...det vidste jeg jo godt..vi har prøvet mange gange..hun har endda selv prøvet før..

fuck, har svært ved ikke at se deprimeret ud.

22:43 - mærker gråden...how are people gonna help, if THEY are the problem.

23:14 - jeg burde starte på battlequiz igen, - jeg var god da jeg stoppede med det :) blev jo ved med at vinde over en kvinde...hende jeg måtte vinde over, - hun havde lidt hybris :) du ved den der...alle kvinder er bare såååå meget bedre...so i had to win, - again,.and again, and again and again.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bedre er publiceret 18/10-2014 21:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.