5 år siden

Reklamemand for gomore

Vi væver jo bare
spinosi
3 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
3 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
3 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
7 år siden
No name girl
4 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
10 år siden
Efter arbejde i dag skulle jeg jo sydpå, en tysk mand bad om lift, han var af tidligere chauffør beskrevet som for stor bagage steg af efter få km uden at betale..

Så lidt skeptisk sagde jeg ja med aftale om ekstra bagagepris og ganske rigtig var hans bagage på pensionist Mercedes helt enorm, men han fik det hurtigt pakket i et nu fyldt bagage rum. så hentede vi en kineser på banegården og så gik det sydover..

Tyskeren var på rejse for at søge arbejde, han var lidt skuffet over tidligere gomore chaufførs omtale da han mente han havde oplyst han havde meget bagage, han var steget ud da bilen med 5 personer ikke havde plads nok aftalte de han hoppede af uden at betale.

Vi havde under alle omstændigheder en rigtig god tur herned Kineseren meget snakkende og tyskeren mest sovende i den varme bil, tror han har overnattet i medbragt telt mens han går rundt søger arbejde i danmark. Satte ham af med besked på jeg nok skulle skrive noget pænt på hans gomore profil.. og da jeg så stak ham en kop varm tee da han steg ud stod han med taknemlige tåre i øjnene..

Egentlig havde jeg lyst til tage ham hjem til en portion varm suppe, men meget i tvivl om hvordan kærligheden herhjemme ville tage det, iaften med besøg af Irene og Noa :-)

Måske jeg næste gang tør give lidt mere end en kop lun tee

Ja så er det faktisk også i dag jeg er blevet reklamemand for gomre https://blog.gomore.dk/der-er-300-hilsner-i-peters-atlas/

God aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reklamemand for gomore er publiceret 18/11-2014 22:29 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.