20 år siden

Så overlevede jeg da også det!

Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Kære Dagbog!
Ja, så fik jeg overstået samtalen med den overlæge, der har lavet min speciallægeerklæring!
Han synes, min kritik og mine spørgsmål var relevante - fik bagefter at vide af min socialrådgiver, at jeg gjorde det hele på en meget fin, veltalende og ikke-angribende måde!
Men, noget gav han mig svar på - f.eks diagnose, han lyttede til min kritik af en læge - denne læge har undladt at lade vigtige detaljer blive beskrevet i min journal! Han havde endvidere skrevet, at jeg ikke havde - hvad han tolkede - psykosenære oplevelser! Det gik jeg ham på klingen med - for jeg har sgu været så langt ude, at de mærkeligste ting var muligt i mit lille hovede! Den reddede han ved at sige, at han havde beskrevet det " som mulige psykosenære oplevelser", "mikropsykotiske oplevelser" og pseudohallucinationer". Jeg prøvede at forklare ham, hvad jeg havde oplevet, inden jeg fik psykosemedicin! Det glattede de ud med spørgsmålet - "kunne det ikke være depression"! Hvad har en depression at gøre med, at man ser ting komme ud af væggene, tro man er styret af alverdens mærkelige ting, og hvad ved jeg!
Den prøvede de at redde med "frustration", "stress" Og selvfølgelig med de tre øverst beskrevet muligheder - nemt nok at feje mig af på den måde ( sådan følte jeg det)!
De kunne ikke sige mere - ups tiden var gået, da spørgsmålene blev for nærgående , intense, undrende, kritiske og viste en drejning på mulig forsømmelse af min situation! Jeg sagde bare farvel - andet kunne jeg jo ikke gøre! Jeg havde ihvertfald ikke i tankerne at binde den skrækkelige læge til stolen og bede lægepraktikanten og socialrådgiveren om at holde kæft og blive tilbage i rummet, indtil jeg havde fået svar på tiltale! Så ender jeg da først på den lukkede!
Det, der gjorde ondt var, at de åbentbart ikke altid hører efter og læser journalerne ordentligt! De ord, der kommer fra patienten skal fylde - de er beviset på, hvilken tilstand man er i!
Jeg er nogle gange uforstående over de psyk. afdelinger, der er på det sygehus!
Men, en ting, der var godt, er, at jeg fik endelig klaget over en ganske bestemt læge, og han prøvede jo selvfølgelig at glatte ud, man da jeg så stod ved mine ord en gang til, så lyttede han! Det var sgu en sejr!

Idag er jeg træt - træt af at tænke og analysere! Så, nu vil jeg slappe af og nyde, det er weekend - min weekend starter jo torsdag kl.1300 og slutter onsdag morgen kl.0900, når jeg møder op ude på rideskolen! Så på denne front skal jeg ikke klage!
Jeg vil til at igang med mit strikkeprojekt! Jeg er ved at strikke et halstørklæde til kæresten - strikke et langt stykke er intet problem;)

Må I allesammen få en vidunderlig og afslappende weekend!

Jeg er taknemmelig for:
- Ronni
- Cola
- Film
- Dyr
- At skrive
KH Anja!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så overlevede jeg da også det! er publiceret 05/09-2003 17:41 af Anja Eline (Anja).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.