God ide, og gråden i hjertet

Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
Hej dagbog, - jeg har haft 2 gode løsninger siden sidst, - igår da jeg spillede med danskerne..var jeg skyld i, at vi klarede det..fordi folk fulgte min anvisning..hvilket jeg blev krediteret for..havde holdt min mund resten af aftenen..men tænkte, jeg hellere måtte sige hvordan man kunne klare det.

på arbejdet i dag, stod jeg så overfor det værste problem..internet, men ingen airplay til at vise ipaden på tavlen. kommunen kunne ikke hjælpe, de mente det var et Ios problem..selv om vi længe havde kørt med en opdateret ios, og de lige havde skiftet deres net, da vores problemer startede.

Jeg fandt et ledigt lokale, hvor jeg vidste problemet var..så satte jeg mig der i læreren stol, - dejligt med arbejdsro..jeg prøvede det ene og det andet..så tænkte jeg tilsidst en tanke, der aldrig havde været problemet før...virusbeskytterens firewall! - disablede den kort, alt virkede...sådan! der var løsningen. ingen havde nogen anelse om det..de højeste kommunale herre stod og skulle snakke om det! og der stod jeg med det klare bevis, - info til deres dagsorden... der blev ringet..og jeg fortalte det videre...

det var ham der før havde spurgt om min mail adresse, - så jeg kunne komme med til de møder igen..der blev holdt med os fra skolerne..på det møde, havde jeg jo også lidt viden med til dem...

Det værste er bare, at jeg igen blev spurgt om der var noget galt. - en synes jeg så ked ud af det, når jeg tænkte. på af de tanker der var i mit hoved var faktisk omkring succes..den 3, var ensomheden der fortalte mig, - at alt var ligegyldigt, at livet intet er værd uden kærlighed.

tanken er min primære hjerne linje, - alt kommer efter den..den kan ikke tales væk, den kan ikke forhandles med..den kan kun deaktiveres, hvis den betingelser opfyldes..hvilket de aldrig gør..A leads to B..B leeds to C...C is game over.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget God ide, og gråden i hjertet er publiceret 04/12-2014 19:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.