Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hey dagbog, - jeg har sat "Just a Gigolo" over, - er i humør til den.

Jeg sad lige og skrev afskeds talen til min chef der stopper, - han har sagt til flere, at jeg er flyttet hjemmefra, - nu da jeg har fået mit eget kontor. Han gik så hjem før middag. - han savner at snakke med mig, - og jeg savner også vores nærmest muppet show agtige selskab sammen..du ved, de 2 gamle mænd.

han har før sagt, at han ikke rigtig gidder komme mere, når jeg ikke engang er der, - (da jeg var syg, og han havde sagt op)

imens jeg var igang med at skrive talen, - skrev han lige en sms, - han kunne ikke huske koden til en af vores konto'er :)

Jeg har købt den perfekte gave, - han er trods alt, et af de eneste mennesker der nogen sinde har givet mig chancen, for at bevise mit værd. - og jeg er blevet en af de mest populære mænd på skolen..fordi jeg næsten altid kan hjælpe, og altid vil! selv når jeg ikke kan..f.eks - da jeg sagde, at jeg ikke syntes pedellen skulle slæbe tavlerne alene..ingen hjælp..ud over mig, - og jeg kan snart ikke gå,..og jeg har ingen styrke til at løfte..men jeg vil! jeg prøver...det siger min anstændighed mig..

So you judge me, - but look into mirrow...

20:51 : jeg fik lige skrevet det bedste svar nogen sinde, - der går ind i alt det jeg har at byde på...

så kommer jeg til det sidste punkt :)

"Ja, - jeg har meldt fra til organ donation. - det er simpelthen fordi, jeg ikke kan se, der skulle være et værdigt menneske..der ikke på en eller anden måde, har set ned på mig..eller ville gøre det. Så de fortjener ikke mit hjerte! - de fortjener heller ikke mine øjne, - da de ikke vil blive brugt til at se ægte skønhed med, men kun den forlorne i spejlet. - og da man ikke kan donere sin røv! Som tak for lort...så er der ikke rigtig noget at komme efter."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget de sidste dage i året. er publiceret 10/12-2014 19:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.