Hvem skulle tro..

Tag et lyn.
Regitze Møbi...
8 år siden
Tomhed
Majtb
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
8 år siden
..at det ville være nemt at få skrevet en kandidat-opgave?

Jeg sidder og har dårlig samvittighed over ikke at være igang endnu. Juleferien har været ALT for lang for mit vedkommende, og jeg har ikke lavet en rygende skid.

Jeg skal til specialemøde på mandag kl 10, hente min nyindkøbte sadel kl senest 16 og være klar til massage med krikken senere samme aften.

Tirsdag skal krikken have ordnet bisserne, onsdag sker der forhåbentlig ikke andet end arbejde, torsdag og fredag ligeså, men tvivler på at jeg er så heldig. Phew!

Der sker alt for meget, der er alt for meget der stjæler fokus. Kan vi nu ikke liiiige prøve at skrue bare lidt ned.. Der måtte gerne komme styr på jobbet, så jeg ikke er tvunget til at arbejde mere end jeg orker, styr på Teaks firma, så vi ved hvad der sker i enden af februar, så der kan komme styr på hverdagen og dermed lidt ro på..

Men det kommer nok..! Når tiden bare går, så løser det hele sig, helt af sig selv.. Simpelthen fordi tiden bare går.. Deadlines kommer nærmere, nærmere, nås og pludselig er man ovre deadline..

Efter deadline, skal vi på kærlighedstur til Wien.. Opleve den Spanske Rideskole, ned og se omgivelserne, deres rammer og showet. Jeg glæder mig som et lille barn - mest til at komme ud af landet, sammen med søde, hårdtarbejdende Teak..

Kærlighed <3

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem skulle tro.. er publiceret 10/01-2015 22:30 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.