Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
3 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Nytårsaften. Feber, snot, ondt i halsen, næsespray. Vi var inviteret til Teaks kammerat for at fejre nytår, hvor hans kæreste havde sat gang i en vegatar-middag.

På forhånd var vi - lidt - skeptiske overfor konceptet med en vegatar-nytårsaften og det tog os ca. 25 sekunder at beslutte, at vi hellere måtte melde os frivilligt til at tage kød med til alle interesserede. Rådyrkølle. Mums! Hos værtinden faldt det imidlertid ikke i hel god jord, lod det til. Vi ankom ved syvtiden med varm hovedret og varm sauce i håbet om at de andre var gået igang med maden - men så heldige var vi desværre ikke. Damerne kæmpede med forretten, super fin intention, men umådelig smagsløs, da den blev serveret.

Imens blev kødet og saucen varmet. Dvs det super møre kød blev kastet i en al for varm ovn og blev serveret alt alt for tørt, æv. Men saucen var god.

Festen var smådød. Minimum en lærerinde, et par andre fra seminariet, veninder med værtinden. Teak, jeg, værten samt to fodboldkammerater. Damerne var afgjort dominerende og - ikke ligefrem vores typer. Desværre gik det ud over værtens humør, han er ellers altid super hyggelig, men i denne omgang dræbte hans dames befalingsagtige måde at være på, festen fuldkommen.

Jeg måtte ind og ligge efter hovedretten. Feberen blev for vild, hovedet for tungt, så jeg gav op i en halv times tid. Teak hentede mig, stille og roligt. Skønt. Ind til bordet igen og fortsætte. Men der skete ikke rigtig noget. En elendig politisk quiz oplæst af lærerinden, der på ingen måde formåede at få ro eller opmærksomhed. Irriterende. Dumme spørgsmål, som ingen kunne svare på, da alle spørgsmålene var politiske og svære.

Efter midnat stemte jeg i med en leg mere. Forskellige ord skulle staves - med bagdelen. Ingen ord eller andre lyde, kun bagdel. Fantastisk humor, for halvdelen af selskabet. Resten af gæsterne virkede den slet ikke på.

Klokken to gav vi op og startede kursen hjemad. En skøn gåtur i lækkert nytåsvejr på en halv times tid og så var der gevinst. Vi kørte hjem i en drøn lækker taxa og var hjemme halv fire. Hunden var glad for at se os, så vi tog ham med på en lille gåtur. Klokken midt om natten. Råhygge. Rå kærlighed. Rå afslapning. Med kun en lille skid på.

Vi gik i seng. Trætte. Teak brokkede sig over at festen havde været kedelig, at værtens dame havde været så nederen, at værten selv ikke havde gidet feste pga. damen. Jeg indrømmede blankt, at det havde passet mig fint at det ikke blev mega vildt - i så fald havde jeg nok givet op langt før. Så kunne jeg have været blevet den nederen stemningsdræber.

I morgen går det løs igen. Der skal knokles i butikken fra morgen til aften. På mandag går det så løs med arbejde hos GC og tirsdag går det løs på universitetet igen. Jeg glæder mig! Har ikke nået en brøkdel af det jeg havde planlagt at nå i juleferien, men til gengæld har jeg haft en skøn tid med Teak, hund og hypperen.

Og så lige for at citere min kæreste, da vi stod på altanen hos kammeraten, efter klokken havde slået 12: "Det her, bliver vores år"

Butikkens fremtid bliver afgjort om et par måneder, og så får vi for alvor at se, hvordan "vores år" bliver.

Jeg er spændt, jeg glæder mig..

På sofaen sover Teak, hvor han har sovet siden jeg tog ned og passede hyppen. Ved siden af sover hunden, som den har gjort siden vi kom hjem fra pasning af hyp. Jeg sidder og kigger min serie, som den eneste vågne i huset. Råhygge. Elsker roen og stemningen. Og min serie er bare spændende, så nupper lige et afsnit mere..

Kærlighed er en god ting at starte året med :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1. januar 2015 er publiceret 01/01-2015 22:12 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.