9 år siden

Hvordan mødte du din mand kone eller kæreste?

Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
(åbnet 2017)
Spurgte en...
Og det har givet disse nytårstanker..

Ja den kærlighed..

jeg er så et menneske der har rykket mig et par gange i mit liv, er aldrig blevet gift, har levet i 3 længervarende forhold uden de der pauser imellem som vel sig hør og bør være eller jaaa..

Helle første længervarende kærlighed, vi mødtes til fest på "Folkets Hus" i Nørresundby, fuglte hende pænt hjem og jaaa så var vi sammen fra 1980-1986, ved ikke synes kærligheden døde ud livet blev utilfredstillende.

Fik mig ikke flyttet.. på mit arbejde kommer jeg på sækkefabriken og der begynder flirtende blikke mellem mig og Lea.. Pludselig har jeg lavet en aftale med hende om at mødes, det sker en julefrokostaften så Helle aner intet så ja jeg formår virkelig det med at efterlade smerte men på samme tid må det være klart kærligheden mellem os ikke var tilfredstillende..

Lea nyt parforhold er nærmest sammen fra den dag, og trods jeg flytter på selvstændig adresse ja så lever vi sammen fra dag et..levende spændende nyt fantastisk vi får vores første barn Louise i 1989 og Lea kaster sin kærlighed på barnet glemmer mig, jeg har vel egentlig tæt ved den samme følelse som i første forhold, i min verden tænker jeg at jeg formår at ødelægge kvinder så de bliver forkerte i forhold til, ja føler mig ikke elsket som jeg er.. Opgiver lykken tænker at jeg jo kan blive ved de nu 3 børn, for kvinder går alligevel istykker i mine hænder bliver utilfredstillende elsker mig ikke rigtigt..

Min udvikling i 2000 dukker Dott op på computeren som vejleder, hun bliver min engel af en vejleder, mine tanker mit liv går fra utilfredstillende det er de andres skyld, jeg sidder fast i det kan ikke flytte mig.. ja så formår jeg nu at acceptere alle de andres valg kan også tænke positivt om mit liv som det nu er, sådan lidt hjernevask.. men da jeg jo i bund og grund stadig ikke er elsket hvor jeg er, ja så bruges der mange kræfter på at tænke positivt om det der par familieliv..

Karen møder jeg på fyldepennen i 2002 og almindelige hverdagsskriverier bliver til mange mail og chat billeder tanker om livet harmoni sympati kærlighed opstår og ja da vi begge ikke føller os elskede i vores parliv i hver hvor ende af landet.. havde vi mødt hinanden på dating havde jeg sikkert ikke opsøgt en 9 år ældre ryger i den anden ende af danmark.. efter julen 2002 flytter jeg fra Lea og børnene i Febuar 2003 får Karen sit gule hus på toppen af bakken mellem markerne her i vejle, og i april 2003 får jeg mit skovhus nær ved Aalborg..

Føller hvis jeg i dette parforhold for første gang er elsket med det hele, har idag under dette skriveri mærket efter og jaaa kærligheden er der endnu. Kan så godt mærke jeg savner den friske socialt udadvendte kæreste jeg havde før hun blev syg af stress social angst, men livet er forsat OK måske netop fordi det er delt i Kærlighedens hus der giver mig ro og tryghed. livet i skovhuset med mulighed for det udadvendte, men alligevel bruges det oftes til stille aftener med mig selv..


Hmm det må da være vrøvl nok fra mig :-)
Godt nytår til dig derude <3

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan mødte du din mand kone eller kæreste? er publiceret 01/01-2015 15:21 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.