7 år siden

Engang god arbejdsplads

Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
8 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Dit sprog, kære ven... di...
Bjørn Langki...
1 måned, 16 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lige lidt sort her fra min "fantastiske" arbejdsplads..

Ja den chef vi har fået for et par år siden forsøger virkelig gøre livet surt for os igen og igen kommer hans jeg bestemme holdninger frem lidt liberale tanker om nedskæringer og udlicitering af mine opgaver deltidsstilling mm snakker han om.

Så har han sat sig i hovedet at broen skal have et nyt smørresystem umiddelbart sagde vores rådgiver hvorfor jeres system virker let og godt.
Som jeg tror det er forsøger han nu at gennemføre det uden rådgiver.. og tror faktisk det opgavemæssigt for mig bliver mere tidskrævende end det nuværende system. men ja det må så være sådan, hvis altså det bliver gennemført for sikkert rigtig mange penge..

her på en offentlig arbejdsplads kan der gives fri med løn til lægebesøg, og den regel tolker han som fri med løn i undersøgelsestiden inde ved lægen, men vil ikke betale transporttiden mellem læge og arbejdsplads.
Nu venter jeg så spændt på hvordan han tolker den når jeg d 15 maj skal til ultralydsundersøgelse på sygehuset pga smerter efter en arbejdsulykke

Han er som jeg ser det utilfreds med mine valg over hvilke opgaver jeg prioritere på min vedligeholdelses gang rundt på broen..

Tidligere på ugen havde jeg en nat med ondt i maven og søvnløshed, så skal passe på mig selv og måske bare få skrevet en mail til chef + over chef om at jeg fornemmer en utilfredshed med min indsats og hvis dette er korrekt vil jeg gerne fyrres, kan ikke holde til at arbejde et sted hvor mit arbejde ikke bliver værdsat..

Nå det var så dagens sure opstød håber der er ro og gode miner fremover men ja den chef er bare fantastisk og springer uden varsel mellem tyran og god ven så hver dag er det med ængstelse at man ser hvad humør han nu har i dag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Engang god arbejdsplads er publiceret 12/03-2015 15:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.