Mærkelig og sjovt.

Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Hej Dagbog, - ellers skulle jeg sige onkel rejsende mac..heh. Jeg så noget mærkeligt for nogle dage siden, - jeg var inde i en klasse, også var der en der larmede lidt..pludselig sagde læreren at hun var træt af det larm, og hvis de ikke dæmpede sig...så ville hun flytte en smiley fra grøn til gul...kan du se den sorte sky over mit hoved??! :) hehe...et barn fortsatte, også tog læreren fat i smileyen, også gik der få sekunder mere..så var der stilhed fra det sidste barn..så blev smilyen sat på plads i det grønne felt igen..

lol, hvis jeg var barn der..med min asshole humor..så ville jeg straks købe 3-5 hunde klickere..og begynde at klicke når læreren sagde noget godt..også tilføje en verbal "fedt, eller sejt" - altså noget positivt til at forstærke mit klick..ordene ville jeg så droppe sidenhen...når klicket var på plads...blev klickeren taget..ville jeg hive en af de andre frem..som sagt...3-5 klickere...er der nogen der kan sige pavlov!!! og adfærdspyskologi..YEES!!

Jeg griner stadig af min måde at stoppe gå turene på..med T-shirten "my pen is - HUGE!" - ja jeg kunne have sagt det..men hvad siger det bedre end en pinlig T-shirt..thi hi..Jeg elsker at bombe folks psykologiske midler.. - måske skulle jeg købe mig en klicker...*GG* kunne være jeg fik brug for den engang..hvis en eller anden forsøgte noget pis igen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mærkelig og sjovt. er publiceret 21/05-2015 14:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.