Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hjælp mig... er det her normalt, eller er jeg bare et egoistisk selvoptaget fjols?

MOR SIGER ALTID TIL MIG: "Jeg ved godt at du har ondt af dig selv, men her roder på dit værelse, og du skal lige rede din seng. Luk nu computeren og kig på mig, du er jo ikke ved at skrive en roman eller noget. Stop med at læs! Vi kan jo aldrig komme i kontakt med dig. Ingen elektronik du skal ryde op nu! Du må hellere se at gøre dig lidt mere umagen hvis du kun får 7 og 10 i fysik. Jeg syntes du er blevet lidt federe på lårene du skal nok tage og spise lidt mindre. Det er forbudt og spise slik, chips og mælkeprodukter det er ikke sundt for dig. Stop nu med at have ondt af dig selv. Du ser virkelig ikke særlig godt ud i dag, brug lige lidt dæk cream under øjene i det mindste."

FAR SIGER ALTID: "Du har ikke styr på en skid. Tag dig nu lidt sammen. Du er en forkælet møjunge som ikke tænker på andre. Stop med at tude. Kig på mig når jeg taler. Du lyver mig op i fjæset. Du har ikke styr på en skid."

Alt dette fik jeg kylet i hoved idag, fordi at jeg skulle vise dem min rettede fysik report. De begyndte begge at råbe og slå i bordet, og tage fat i mig og ruske mig og sige at jeg ikke havde styr på en skid. Det skal lige siges at jeg er det største ordens menneske i hele familien! Jeg begyndte selvfølgelig at græde til sidst fordi at jeg ikke kunne klare det mere, men de begyndte bare at flippe mere ud og sige at jeg var en møj forkælet unge. At Alt hvad jeg gik og lavede, ikke var godt nok og at det hele var en stor svinestig. Sagt med præcis disse ord.
Er jeg bare som de siger "en total møjforkælet møjunge" ELLER var de bare lidt uretfærdige? Det ende i vertifald med at jeg stod stor tudene og gentog efter mine far, at jeg ikke havde styr på en skid, og at jeg var en forkælet møjunge der aldrig gjorde som der blev sagt... Mit hoved dunker så forfærdeligt meget, men jeg må heller ikke bare gå i seng. Imorgen sagde de at de ville gentage skænderiet fordi at jeg lige skulle skaffe alle mine fysik ting så vi RIGTIG kunne kigge dem igennem SAMMEN. Så jeg ikke lavede mere vrag i den...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er det her normalt? er publiceret 07/06-2015 15:41 af Rosa Leonora.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.