4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - ved busstoppe stedet overhørte jeg nogle drenge snakke, - jeg kunne ikke høre alt, - men de ord jeg hørte, var nok til at forstå hele deres samtale. ordet Nikotin, blev nævnt som det første, - vi ved begge, at der ikke findes så mange ting, hvori dette stof er..det næste jeg hørte var, at det ikke var ulovligt at drikke, kun at købe for dem, og 2 ord, mokka og disco. - Jeg udledte deraf, at de mente mokai, - eftersom mokka lyder som den drik, + det er blevet kaldt en disco drik af en af mine venner..atlså var deres samtale omkring "forbudte" stoffer..close but so far away..

Jeg fik selvfølgelig lavet nogle ting idag :) men det der står som den fedeste oplevelse var printeren, - som kontor damen bruger, - hun havde slukket den, men kunne ikke få den igang igen..den meldte om 2 fejl. Den første at der var papir i vejen, der hvor papiret bliver spyttet ud, og den anden, at der var for mange printjob der ikke fungerede. Jeg startede med at koble internet stikket fra ved printeren, lidt som var det en router...i 15 sekunder..hvorefter jeg førte min hånd op til det plastik der skulle guide papiret ud..dette var nok til at printeren gik igang igen..Jeg har ikke fixet den før..men det fede er, når en teori virker..

Min tidligere mentor, tror at man ved at beskæftige mig, kan ændre mine tanker..uden at forstå at de altid er der..hun tænkte, at jeg burde melde mig til at madlavnings kursus..for måske at finde noget der...jeg tvivler, og jeg har ikke tænkt mig at tage afsted til noget alene. Jeg skal nok hjem til en af de ældre lærere i næste uge, - hun kan ikke få sine ipads på hendes netværk igen..jeg gætter dog på, at det kan lade sig gøre nu..det ville være noget jeg sikkert kan fixe i løbet af få minutter. -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Liv er publiceret 20/08-2015 16:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.