8 år siden

Vejret - Operation - Bog

At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
8 dage siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Sidder og nyder den skønne sensommer... Regnen hamrer ned udenfor, og tv'et flimrer i takt med tordenskraldene, men det skal da ikke holde mig tilbage!
I dag er det lørdag, og dermed er der kun tre dage til min store operation, så jeg nægter at sidde på sofaen hele dagen, bare fordi vejret ikke vil have mig ud. Min rastløshed har fået mig til at gøre hele lejligheden ren, vaske tøj (den sidste vask er lige kommet i tørretumbleren), inden jeg tog ud på en lille gåtur, og fik handlet ind til aftensmaden - lasagne med aubergine i stedet for pastaplader - nu hænger mit tøj inde i bruseren og drypper af.

Nerverne er ved at melde sig.
Mine tanker kører rundt, og informationsbladet omkring operationen hjælper bestemt ikke. Det er jo ikke ligefrem rart at høre i detaljer om, hvordan ens over- og underkæbe begge skal deles i tre for at kunne blive reguleret. Og vejret udenfor bygger ligesom en uhyggelig stemning op omkring læsningen. Puha, jeg kan ikke ligefrem påstå, at jeg glæder mig til på tirsdag (og dagene efter), men IH hvor jeg GLÆDER mig til om et års tid, hvor det hele er overstået (7 9 13), og jeg kan spise normalt igen, og formegentlig aldrig igen har lyst til at se på en skål yoghurt.

Ud over, at min krop er ved at sprænges af nervøsitet over næste uge, så går alt formidabelt. Jeg har fået min Bachelor og er begyndt på Kandidaten, hvor jeg er kommet i en god gruppe med søde og imødekommende mennesker. Det skal nok blive godt! Og så har jeg næsten færdig med min første bog. Nu mangles bare et langt forløb med rettelser og gennemlæsning, og så kan den få lov til at ligge på min harddisk til engang i fremtiden, hvor jeg får modet til at lade andre læse den.
Er jeg den eneste, der er lidt forbeholdene i forhold til at lade andre læse ens "værker"? Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har aldrig rigtig brudt mig om det, nok ikke det bedste udgangspunkt, når man går og drømmer om at blive forfatter engang.

Håber i har en god weekend derude! God karma herfra

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vejret - Operation - Bog er publiceret 05/09-2015 13:12 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.