8 år siden

Vejret - Operation - Bog

Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Sidder og nyder den skønne sensommer... Regnen hamrer ned udenfor, og tv'et flimrer i takt med tordenskraldene, men det skal da ikke holde mig tilbage!
I dag er det lørdag, og dermed er der kun tre dage til min store operation, så jeg nægter at sidde på sofaen hele dagen, bare fordi vejret ikke vil have mig ud. Min rastløshed har fået mig til at gøre hele lejligheden ren, vaske tøj (den sidste vask er lige kommet i tørretumbleren), inden jeg tog ud på en lille gåtur, og fik handlet ind til aftensmaden - lasagne med aubergine i stedet for pastaplader - nu hænger mit tøj inde i bruseren og drypper af.

Nerverne er ved at melde sig.
Mine tanker kører rundt, og informationsbladet omkring operationen hjælper bestemt ikke. Det er jo ikke ligefrem rart at høre i detaljer om, hvordan ens over- og underkæbe begge skal deles i tre for at kunne blive reguleret. Og vejret udenfor bygger ligesom en uhyggelig stemning op omkring læsningen. Puha, jeg kan ikke ligefrem påstå, at jeg glæder mig til på tirsdag (og dagene efter), men IH hvor jeg GLÆDER mig til om et års tid, hvor det hele er overstået (7 9 13), og jeg kan spise normalt igen, og formegentlig aldrig igen har lyst til at se på en skål yoghurt.

Ud over, at min krop er ved at sprænges af nervøsitet over næste uge, så går alt formidabelt. Jeg har fået min Bachelor og er begyndt på Kandidaten, hvor jeg er kommet i en god gruppe med søde og imødekommende mennesker. Det skal nok blive godt! Og så har jeg næsten færdig med min første bog. Nu mangles bare et langt forløb med rettelser og gennemlæsning, og så kan den få lov til at ligge på min harddisk til engang i fremtiden, hvor jeg får modet til at lade andre læse den.
Er jeg den eneste, der er lidt forbeholdene i forhold til at lade andre læse ens "værker"? Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har aldrig rigtig brudt mig om det, nok ikke det bedste udgangspunkt, når man går og drømmer om at blive forfatter engang.

Håber i har en god weekend derude! God karma herfra

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vejret - Operation - Bog er publiceret 05/09-2015 13:12 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.