7 år siden

ansøgning

Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
4 måneder, 20 dage siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Åben 17
Er ved at søge nyt arbejde og det er vigtigt den fremstår bedst muligt, mon denne tekst dur?
---

Alsidig Elektriker klar til at indtage Vejle. Jeg brænder for at bringe en personlig indlevende service i jeres store hus.

Jeg er håndværker som kan det meste både på arbejdet og i hjemmet, har rigtig godt styr på bygningsteknik serviceudstyr mm kan det meste med mine hænder både indenfor el, vvs, ventilation, tømmer-snedker og murer.

Har sikkert været god til at suge til mig af andre håndværkeres erfaringer livet igennem, vel egentlig en proces i læring man aldrig bliver færdig med, så er klar til at lære nyt af hvad vejle sygehus har brug for.

Har f eks selv monteret radiator gulvvarme kedelanlæg solvarmeanlæg og får det optimeret så det udnytter sol og brændsel bedst muligt.

Dygtig til at gennemskue teknisk, hvad der foregår, når der kommer fremmede håndværkere, så har det ofte overrasket mig at jeg må vejlede dem inden for deres fag, til at udføre opgaven håndværksmæssigt rigtigt.

IT falder mig let, som jeg har brugt til husbehov gennem mange år.

Organisation samarbejde og den gode kommunikation, sikkert et af mine virkelig stærke kort, som er lært livet igennem fungere i nuværende job som arbejdsmiljørepræsentant og er ligeledes med i samarbejdsudvalg (LMU)

Som person er jeg udadvendt, åben og fleksibel, fri til at arbejde i vagt, har en stor energi og kan tage timer hvor der er behov.

Bopæl og kærlighed i Vejle siden 2003, beholdt jobbet ved Limfjordsbroen i Aalborg pga. mine børn der. Nu er børnene voksne, og jeg er klar til nye udfordringer.

Fritidsinteresser: Hus, have små og store vedligeholdelsesopgaver. Vi er en stor sammenbragt familie med i alt 8 voksne børn og 7 børnebørn, så der er altid nogen at besøge eller hjælpe.
Fungerer desuden som dommer i hundekonkurrencer.
Ellers er livet gået med de lange pendler ture til arbejdet, hvor jeg ofte har haft liftsøgende rejsende med oppe at køre, rejsende har anbefalet mig her https://gomore.dk/profiles/23395

Har ikke samlet på anbefalinger livet igennem, men I kan kontakte ..., tidligere Brofoged på Limfjordsbroen tlf. ...og få en udtalelse om mig.

Jeg ser frem til at høre fra jer.
Med venlig hilsen
Peter Mortensen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ansøgning er publiceret 21/11-2015 11:57 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.