Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 6 måneder siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg så lige et indlæg et sted på fjæs, - omkring det at sige tak til folk der åbner døren for en. - Jeg har et anstrengt forhold til det, - fordi folk ikke fortjener tak for den slags, - og jeg heller ikke selv ønsker tak for den slags, - jeg gider generelt ikke tak, det kan jeg ikke bruge til en skid...men det er en kulturel ting, som kun kan bekæmpes på en måde :) Jeg så hvordan en kvinde på videoen blev smidt tilbage, fordi hun ikke sagde tak, - men som jeg ser det, - gjorde manden det fordi det var en måde hvorpå han kunne komme i kontakt med hende, - men da hun afviste hans kontakt forsøg ved intet at sige, så blev han sur..jeg har en helt andet metode nu, hvorpå man kan de folk der vil åbne døren for en, til at lide.,.når folk åbner, - vend dig om, - vent..tag tid, til de lukker den igen..folk kan få tak hvis de gør noget seriøst godt for andre, - men i den verden vi lever i, - hvor den dør kultur, er den eneste måde nogle for tak på..

Jeg var hjemme ved min x chef i lørdags, - fixede hans computere, - 2 stk. - desværre tager de ikke imod takke kort i butikkerne :) desuden forventer man noget for noget, - gør man det med bagtanke, også ryger den gode gerning.

heeey, she proberbly removed the only point on his day, he could get a tnx and a little bit of attention :) poor guy in the video :) - hehehe

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Døren er publiceret 23/11-2015 16:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.