8 år siden

Rejse til marts

ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Til marts skal min kone og jeg 3 uger til udlandet. Jeg glæder mig helt vildt meget, men må indrømme at jeg godt nok også er meget spændt. Vi har jo en dreng som ikke er andet end 3 måneder gammel nu, og de fleste siger godt nok, at sådan en flyvetur er ganske fin i den alder, men man ved jo aldrig. Vi skal helt til USA, så de kan blive mange timer, hvis han er utilfreds. Så er der også alt det med jetlag. Det forstår vi jo godt, men sådan en lille størrelse kan man jo ikke fortælle, at de ikke skal være vågne om natten på samme måde.
Jeg føler derudover et stort arbejdspres i denne tid. Der er mange arbejdsopgaver som skal klares inden vi kan tage afsted, og det er ikke fordi vores lille babydreng sover igennem om natten endnu (der kommer vist nok til at gå nogle måneder stadig).
Men selvom der jo er besvær, så glæder jeg mig nu alligevel ret meget. At tage drengen ud i den store verden for første gang er også spændende på rigtig mange positive måder :-)
Jeg håber på vi kan få rejst en masse med vores dreng. Det er så meget nemmere og billigere end det var for 20-25 år siden, da jeg var en lille dreng

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rejse til marts er publiceret 21/02-2016 17:24 af magicmagnus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.