Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
5 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Hej Dagbog, - jeg hører stadig "one is the loneliest number" - Jeg var nede i en klasse for at forklare nogle regler for dem..men jeg er ved at blive ham fra youtube for dem..og jeg er jo ikke ham fra youtube når jeg er på arbejde..så er jeg lidt anderledes.

Jeg vil altid være forankret til jorden..uanset hvad folk mener om mig, - så er der stadig og vil altid kun være en ting der tæller for mig, en måde jeg måler succes på..og det handler ikke om hvor mange der blæser røg op et vis sted..- det er som et basalt program der tjekker status på linje et.. ved alt der sker..og før den ene status er ændret..er programmet ligeglad med resten..

Jeg har sunget på et par af video'erne..og børnene kan godt lide mine sange..det er dem jeg har skrevet for 15-16 år siden...jeg har ikke skrevet noget de sidste par år, - af samme skuffe. Jeg kunne ha lyst til at skrive et par eventyr, og jeg har også en ide til en bog..jeg fik en ide til en bog igår, kaldet "the town" - en by hvor alt går langsomt, og hvor der kun findes underlige typer..som foretager de samme handlinger igen og igen..en flok folk kommer så til byen..de tager nøglerne til et hotel værelse..og går rundt og ser på den lille by..beboerne hilser på, men der bliver ikke svaret..plot tvistet er, at alle i byen er døde for længst..og ingen kan se dem..ud over i små skræmmende billeder..

lidt efter en drøm jeg har haft mange gange...desværre har jeg ikke så meget tid til at skrive mere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kun 1 er publiceret 07/03-2016 16:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.