Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
savføre
Peter
10 år siden
Hej dagbog, - jeg kom til at se et par video'er omkring nogle folk der gav de hjemløse mad i USA. En købte 100 burgere, og delte dem ud.

Så kom jeg til at tænke over det jeg har sagt før. Dem der kun hjælper for at få tak, - evt blot for at åbne en dør for en..de fortjener ikke tak, - for de gør det for at få kontakt og styrke deres tro på, at de er ordentlige mennesker. Det rene gode, kommer kun, hvis du ikke ønsker tak for dine gerninger. Derfor kan du altid spotte en selfego stroker, ved at vedkommede forventer at blive belønnet for sine gerninger. Det være sig ved tak, eller god omtale eller andet.

jeg tænker tilbage på den video, hvor manden hev kvinden tilbage igennem døren, da hun ikke opfyldte hans behov for at blive takket.

Dette tænker jeg altid på, - hvilket gør, at jeg hader når folk takker mig for noget..hvilket nok at mit svar på deres tak nok heller ikke altid bliver modtaget godt..for det er altid lunkent..jeg vil helst skippe det, og komme videre til den næste. i dames tilfælde havde hun ikke engang bedt om hjælp.

på arbejdet får jeg altid tak for en masse, - hvor lønnen jeg får er tak nok...selv om jeg da selvfølgelig godt kunne bruge, at tjene lidt mere..men supermarkeder tager ikke imod takke kort,. - kun rede penge og kredit kort.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klap på skulderen er publiceret 26/02-2016 19:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.