En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - Musikken er Everlast - Stay.

Jeg har en af de dage hvor jeg sukker og føler mig nedtrykt. Jeg fik hjulpet en pige med hendes skoleipad, - en der har kræft, - det var moren der kom. Det eneste jeg kunne gøre, var at ønske hende alt mulig held og lykke og god bedring. suk..i den alder.

Nogle af de drenge der synes jeg er sej, var oppe og få lidt hjælp også...pigerne på gangen, hilser stadig konstant videre hver gang jeg går forbi..en gik så lige igen lidt for langt, og sagde at hun elske mig..de ved ikke hvad de snakker om..De skal nok blive ældre.

Jeg tror det er fordi jeg prøver at være venlig og hjælpsom altid..men, det er noget jeg håber ville kunne smitte af på alle omkring mig..det ville gøre verden bedre, hvis folk ville hjælpe hinanden og være bare lidt venlige..

suk, - puuuuu...jeg er træt og ked af det..jeg prøver stadig at holde smilet oppe, - men det er svært engang at holde mig oppe..når alle mine tanker altid går igennem et punkt, der aldrig nogen sinde bliver en succes for mig..jeg ved godt nogle ville sige, at man bare skal ændre tanker..men de er programmet ind i mig..og der er kun 2 måder at fjerne dem på..en umulig, en anden...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget suk er publiceret 11/03-2016 15:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.