Et par ord

Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Hey dagbog, - jeg får travlt på mandag. - jeg skal være med til eksamen også, - de ser, at det kan hjælpe eleverne med at få skrevet deres ting ud..Jeg mangler bare at lave en computer til den dag, - en elev var nød til at låne den jeg havde lavet, i fredags..hans virkede ikke, og han havde brug for det, da han er ordblind..

Jeg købte lige en E-bog til min mor, - den der "jeg lever, far" - jeg tror det er noget for hende, og den kostede kun 50 kr, - så hey, -

min far mangler en nyere computer, - så han får min gamle..den er stadig god, - det er en i5'er..med windows 10 osv.. hans har vista på, og er vist ret gammel..også er den langsom. Jeg tænkte i stedet for at smide den over mit skab, er den bedre tjent ved at han får den..

jeg så lige før en venstre politiker, der ikke kunne svare på en 2. klasses prøve, - men det er jo også kun politikere, en del af folket, - Not our best and brightest. - Det jeg bed mærke i, var at det var gamle ord, - som om, man forsøgte at holde fast i sin kultur igennem ordet..men som benny andersen skriver i muddermålet, så bliver ord erstattet med ord..sådan har det altid været..og bør fortsæt være sådan. Jeg synes, at hvis først ordet størkner i folks sind, - som man ser det i nogle lande, - så har vi et kulturelt problem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et par ord er publiceret 01/05-2016 09:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.